WinNc 10.6

Developer's description
Published by Dunes MultiMedia on 11 Feb 2024

"WinNc: manager de fișiere pentru Windows 10"

Norton Commander FileManager

WinNc este un manager de fișiere cu tab-uri în special dezvoltat pentru Windows 10. De asemenea, funcționează pe versiunile mai vechi de Windows. Acest manager de fișiere NC clona este inspirat pe conceptul dual al panoului manager de fișiere vechi Norton Commander. Ea are comenzi rapide către toate folderele Windows speciale și interfața cu tab-uri multiple vă permite să organizați datele de proiecte.

Proiecte pot include fișiere și foldere din toate discurile care se referă la fila proiectului și sunt stocate virtual în directorul proiectului ca un link. Cu o nouă interfață pentru Windows 10 WinNc poate face toate sarcinile de bază pe care le așteptați de la un manager de fișiere moderne cum ar fi copia, muta, șterge, comprima, decomprima și de a crea link-uri. WinNc foloseste culori logice pentru acțiunile de fișier, astfel încât să puteți vedea rapid dacă un fișier este copiat (verde), fiind deplasate (portocaliu) sau ambalate (galben).

WinNc vă permite să efectuați mai multe sarcini, prin stabilirea sarcinilor maxime paralele cu mai mult de o sarcină în panoul de configurare. În caz contrar WinNc va aștepta să înceapă noua acțiune până la acțiunea anterioară a terminat. WinNc, de asemenea, convertește audio, arde fișiere pe DVD și CD, creează și citește fișiere ISO, setează atributele de fișier și sunteți în stare să vă păstrați fișierele sincronizate folosind un modul de sincronizare internă. Din fișiere zip existente permite crearea de auto-extragere fișiere .exe. Acesta a construit în vizualizator de diapozitive, un player preview audio și un player video pentru navigare rapidă și sărind prin intermediul media.

WinNc este disponibil în următoarele limbi:
Engleză, germană, olandeză, franceză, spaniolă. (Mai multe limbi disponibile în versiunea beta)

Requirements: Standard windows requirements

What's new in this version: Changes: - Added option to copy file details (date and size) to clipboard via shift+ctrl+alt+C - Added option to copy file details (date and size) via file list operation - Updated compression library to latest version - Fixed panel free-search - More changes on: https://www.winnc.com/download/

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinNc on 11 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WinNc Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (9 votes)
Excellent
Your rating
Your review