Archivarius 3000 4.79

Developer's description
Published by Likasoft on 1 Oct 2018
  • Size

    7.91 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $39.95 Buy full version
  • Updated

    1 Oct 2018
  • Downloads

    1,473 (1 last week)

"Document și e-mail de căutare pentru casă și birou"

Archivarius 3000 este o aplicație cu caracteristici complete pentru a căuta documente și e-mail-uri de pe computer, rețea locală și unităților mobile de disc (CD, DVD și altele). Documentele pot fi căutate de conținut, același lucru ca și cu motoarele de căutare pe Internet. În timp ce caută programul de calcul automat toate formele de cuvinte, care oferă documente full-text de căutare în 18 de limbi.

Programul va extrage și salva informații complete despre toate documentele. Chiar dacă un document nu este accesibil punct de vedere fizic, Archivarius 3000 va fi mai târziu în stare să-l găsească de conținut și de a determina pe care disc se află fișierul dorit.

Archivarius 3000 are o linie de soluții de timp-economii. Query Builder permite construirea unei interogare complicat fără cunoștințe speciale. Căutare Expertul va ajuta să găsească documente prin mărime, data și tipul în doar câțiva pași. Quick View Funcția accelerează de ansamblu asupra documentului subliniind cuvinte de interogare, găsirea și imprimarea fragment necesar, chiar dacă documentele nu sunt accesibile fizic. Documentele găsite pot fi, de asemenea, exportate într-un fișier text sau trimise prin e-mail.

Archivarius 3000 are instrumente pentru accesul de la distanță prin intermediul internetului. Cu ei, un utilizator poate căuta, privire de ansamblu fragmentele găsite și descărca sau trimite prin e-mail documentele găsite folosind un browser web regulat, chiar din casa sau de la birou.

Programul sprijină toate documentele populare tipuri de MS Office si PDF la TXT. Este posibil pentru a căuta în fișiere comprimate (ZIP, ACE, RAR, ARJ și altele), în mesajele de e-mail ale Outlook, Outlook Express, The Bat, Lotus Notes, și documente incluse în e-mail.

Requirements: Pentium 166, 32 MB RAM, 5 MB HDD

What's new in this version: - UBIFS, BFS file systems are now supported. - BTOA, HTTP Archive, Ashampoo Burning Studio archives are now supported (.boo, .har, .ashdisc). - Minor changes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Archivarius 3000 on 1 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Archivarius 3000 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review