Shuric scan(clone and duplicate killer) 2.15.730

Shuric scan(clone and duplicate killer) 2.15.730

Developer's description
Published by Shuric Com. on 29 Mar 2012
 • Size

  0.70 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  29 Mar 2012
 • Downloads

  365 (2 last week)

"ShuricScan: Copii trebuie să fie găsit şi ucis!"

Când crearea de CD sau DVD, sau de a face pur şi simplu curăţenie generală de gunoi pe hard dvs.disc, este adesea necesar pentru a şterge fişiere de copii, lăsând originalele pe disc numai.Shuric de scanare a fost conceput pentru a rezolva această problemă. Acesta scanează căutarea disc pentru fişierelecu conţinut identice. Shuric scanare găseşte toate copiile, indiferent de dosarul lornume.Spre deosebire de alte programe similare, rezultatele căutării sunt prezentate ca un copac, în cazul în care sunt rădăcinilegrupurile de fişiere cu conţinut identice, şi ramuri - fişiere. Această formă deafişarea rezultatelor de căutare este cel mai apropiat de stilul de gândire umană, şi acordă rapidşi intuitivă de prelucrare.Shuric scanare folosesc o copie fişier avansat de căutare algoritm.Principalele dificultăţi în căutarea pentru copii ale unui fişier sunt:1) numărul mare de comparaţii;2) de încărcare mare de pe hard disk.Shuric scanare învinge aceste dificultăţi. Algoritmul care acest scaner se bazează pe,compară fişierele numai în cazul în care acestea sunt cel puţin similare. Software-ul nu numai că nu se compara"Unsimilar" fişiere, dar nu se deschide chiar ei. Statisticile arată că fişierul mediaeste în curs de faţă, nu de sute şi mii de ori, ca atunci când se utilizează "brute force"metoda, dar, în medie de 1,5-2 ori. Astfel, algoritmul de scanare se reduce la un absolutoperaţiuni minime de comparaţie de fişiere, care reduce în mod semnificativ de încărcare pe hard dvs.disc şi accelerează considerabil procesul de scanare.Cele mai multe fişiere de dimensiuni identice, care sunt pe hard disk, mai multe software-ul nostrudevansează alte programe similare. De exemplu, atunci când scanarea prin 8000 de fişiere cumărime de fişier de 128K, avantajul de scanare Shuric mai sus de alte programe similare, devineabsolută.

Requirements: 8Mb RAM 1Mb HDD

What's new in this version: Support and installation separate HTM documentation is stopped. The format of the help in the program is transformed in HTML help Transition to development with use of system Turbo Delphi is started Appearance is improved.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Shuric scan(clone and duplicate killer) on 6 Apr 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Shuric scan(clone and duplicate killer) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review