Chris-PC RAM Booster 7.24.0610

Chris-PC RAM Booster 7.24.0610

Developer's description
Published by Chris P.C. srl on 10 Jun 2024

"Chris-PC RAM Booster - Ia mai multă putere RAM"

Chris-PC RAM Booster va gestiona memoria calculatorului și utilizarea fișierului pagina mai înțelept decât înainte de schimbarea comportamentului implicit Windows. Prin urmare, aplicații și jocuri vor rula mai lin, beneficiind de puterea totală de memorie RAM a computerului. Software-ul oferă posibilitatea de a stabili pragul optim de memorie de scăzută încât, dacă sa întâlnit, va activa procesul de a elibera memorie. Rulează în liniște în fundal ca un serviciu pentru a elibera-up de memorie PC-ului. O altă caracteristică utilă este capacitatea de a dezactiva procesului eliberator RAM atunci când aveți laptop-ul funcționează pe baterie și apoi se activează automat atunci când este conectat.

Chris-PC RAM Booster va îmbunătăți cu siguranță lucrurile! Computerul va primi un impuls, deoarece RAM Booster va monitoriza RAM (Random Access Memory), utilizarea și atunci când ajunge la un anumit prag de memorie scăzut, se va declanșa procesul de a elibera memorie pentru programe de nou-deschise în timp ce, în același timp mișcare programele vechi din memoria RAM în memoria virtuală de pe disc.

Cele mai multe caracteristici importante ale Chris PC-RAM Booster:
- Mai repede cererile de funcționare și jocuri prin optimizarea inteligent de utilizare a memoriei RAM fizică a calculatorului dumneavoastră împotriva memoria virtuală din dosarul pagina de sistemul de operare Windows.
- Gamă largă de opțiuni și setări pentru personalizarea personal de utilizare a memoriei RAM: inclusiv prag de memorie scăzut pentru a începe procesul de eliberarea, stabilind pentru aplicații full-screen, utilizarea procesorului pentru care ar trebui să fie eliberate de memorie, etc.
- Este util, de asemenea, la mașini server (inactiv sau de utilizare), cu nici un utilizator autentificat, oferind acces la mai mult RAM pentru programe de server.
- Include un test de referință de memorie pentru a obține o evaluare privind stabilitatea computerului și memoria RAM de memorie.
- Oferă statistici pentru o privire de ansamblu asupra performanței computerului cu Booster RAM activ.
- Oferă icon dinamic systray care afișează utilizarea memoriei calculatorului în timp real.
- Interfață simplă și intuitivă.

What's new in this version: Improved support for Windows 11.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Chris-PC RAM Booster on 10 Jun 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Chris-PC RAM Booster Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review