Chris-PC Game Booster 7.24.0610

Chris-PC Game Booster 7.24.0610

Developer's description
Published by Chris P.C. srl on 10 Jun 2024

"Chris-PC Game Booster - face PC-ul mai repede"

Chris-PC Game Booster de asteptare pentru Windows pentru a utiliza procesorul mai eficient, devine cel mai de GPU placă grafică, îmbunătățește utilizarea de conectare la rețea a PC-ului și scade citește și scrie ori de acces pentru unitățile de stocare. Toate aceste acordaje și setările parametrilor sunt realizate de către Chris-PC Game Booster fără patching fișierele de jocuri, și, prin urmare, nu este considerat un software inselat de jocuri în rețea.
Trebuie doar să instalați programul să înțeleagă măsura puterii sale; Veti experimenta frame-rate mai bune în jocuri și lin experiență multiplayer online, fara lag-uri. Toate acestea cu același hardware și sistemul de operare Windows pe care ați avut înainte, fără patching jocuri.
Nu va fi nevoie să-și petreacă o grămadă de bani pentru a face upgrade hardware-ul, nici cumpăra o versiune scump nou de o consolă de jocuri să se bucure de joc un titlu joc care vă place.
Rezultatele sunt uimitoare! Încearcă pentru tine și să fie șocat pentru a găsi puterea de hardware-ul pe care îl dețineți deja, fiind declanșat de către Chris-PC Game Booster.
Software-ul este shareware și are o perioadă de probă 14 zile cu funcționalitate limitată impuls. Pentru a obține opțiunea maxim boost-ului trebuie să vă înregistrați copia dvs. de Chris-PC Game Booster de achiziționarea unei licențe.

Chris-PC Game Booster are multe caracteristici cheie, cum ar fi:
- Experiență îmbunătățită grafică de utilizator în jocuri fără a fi nevoie de upgrade la hardware scump nou (CPU / GPU / RAM): rate mai mari de cadru afișaj, animații și grafice mai fine mai bine citit ori de acces / scriere pentru unitățile de stocare;
- Mai bine jocuri multiplayer online, experiență, fără rețea lag-uri.
- Nu joc patching: mecanisme anti-cheat de jocuri nu se vor trata Chris-PC Game Booster ca un software inselat.
Convenabil pentru păstrarea compatibilitate cu alte programe pe care le folosiți frecvent: - opțiune la setările anterioare de Windows Restore.
- Crește viteza de toate tipurile de conexiune la internet, cum ar fi prin cablu, DSL, U-un vers, Fios și dial-up.

What's new in this version: Improved support for Windows 11. Fixed a registry tweak for Realteak network cards. Improved maximum boost mode. Fixed Windows Vista internet connection tweaks.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Chris-PC Game Booster on 10 Jun 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Chris-PC Game Booster Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review