Chris PC-Lock 3.70

Chris PC-Lock 3.70

Developer's description
Published by Chris P.C. srl on 30 Oct 2019

"Chris PC-Lock-Cel mai bun mod de a proteja PC-ul"

Chris PC-Lock este o aplicatie Windows util cu funcții de tastatură de blocare. Acum vă puteți bucura de timpul tău liber, fără nici o vă faceți griji că cineva neautorizat să acceseze computerul dumneavoastră. Mai mult decât atât, vă puteți asigura că munca ta rămâne neschimbată beneficia și în același timp a copiilor dumneavoastră bucurie atunci când joci în jurul laptop sau desktop PC-ului. Este într-adevăr un pacat sa fie preocupat de ceea ce s-ar putea întâmpla cu rapoarte sau foi financiare atunci când copiii dumneavoastră sau animalul tau preferat ar fi lovit din greșeală tastatura. Acum puteți sta relaxa. Chris PC-Lock este de a face acest job pentru tine. Chris PC-Lock are o multime de caracteristici frumos, cum ar fi: Blochează tastatura de laptop sau desktop PC-ului și solicită o casetă de dialog pentru parolă. Introducerea parolei corecte va debloca computerul. O caracteristică puternic și util pentru orice utilizator, pentru a bloca automat computerul după o / perioadă inactiv inactivitate, care poate fi setat în minutes.Easy cadru / schimbare de parola de deblocare din ecranul de configurare. În modul de blocare, se dezactivează complet accesul la task manager al sistemului de operare Windows 9X/ME/200X/XP, prin urmare, orice acces neautorizat la tastatura sistemul dvs. va eșua. Orice încercare de a apăsa comenzi rapide, cum ar fi ALT + F4, CTRL + ALT + DEL sau ALT + TAB va eșua, fapt care ia determinat caseta de dialog parolă de intrare pentru a debloca. Ecranul de blocare poate fi setat la orice tapet personalizat sau slideshow, cu o simpla setare calea imagine sau folderul imagini ". O caracteristică mai avansat vă permite să setați transparența de fundal a ecranului de blocare, oferindu-vă un sentiment apropiat de starea curentă desktop-ul Windows. Intrarea în modul de blocare poate fi rapid prin apăsarea personalizat de comenzi rapide definite. Chris PC-Lock are o pictogramă în bara de tava, care oferă un acces rapid mouse-ul la modul de blocare și setările de blocare. Multe limbi de sprijin, în următoarele limbi sunt disponibile: engleză, germană, olandeză, română. În modul de blocare a mouse-ului și cursorul sunt ascunse după un anumit timp de așteptare. Stealth-mode pentru a vă proteja mai mult.

What's new in this version: New Release: Chris PC-Lock version 3.70. - Added virtual keyboard support. You can easily enter the password to unlock your computer even if you don't have a keyboard connected to your PC. - Fixed problems that appeared on some systems for users without administration rights. - Fixed automatic launch of Chris PC-Lock on some systems. - Small fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Chris PC-Lock on 1 Nov 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Chris PC-Lock Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review