GiliSoft RAMDisk 7.1.63

GiliSoft RAMDisk 7.1.63

Developer's description
Published by GiliSoft International LLC. on 13 Oct 2021

"Cele mai bune software-ul de disc RAM."

Gili RAMDisk este o aplicație ușor de utilizat, care va trasa o anumită cantitate de memorie RAM la o partiție de sistem. Puteți alege dimensiunea sa (în funcție de cantitatea de RAM din sistem), literă de unitate, și sistemul de fișiere.

Puteți copia, muta și șterge fișiere pe ea. Ca un disc fizic, un disc RAM poate fi, de asemenea, în comun, astfel încât să fie accesate de către alte computere dintr-o rețea. Discul RAM ocolește hard disk de sistem, care este cea mai mică parte a unui calculator.

Eliberarea de stocare de date și de recuperare de pe acest disc mecanic oferă sistemul dvs. un impuls imediat. Un alt motiv pentru utilizarea unui disc de memorie RAM este de securitate sau de confidențialitate. Odată ce calculatorul este repornit sau shutdown, conținutul discului RAM sunt pierdute (atunci când auto-a salva caracteristică este dezactivată). Pentru anumite servicii sau aplicații, acesta este un atribut importantă care contribuie la protecția datelor sau a informațiilor sensibile.

Iată câteva caracteristici cheie ale "Gili RAMDisk":

Blazing viteze:
 · Folosiți un disc de memorie RAM pentru a crește performanțele și de a accelera accesul la date.
Liniștit, operație rece:
 · Spre deosebire de hard disk-ul de sistem, un disc de memorie RAM nu conține piese în mișcare pentru a genera zgomot și căldură.
Prelungi durata de viață a hard disk:
 · O lungă perioadă de timp pentru a rula un program va duce la același sector de pe hard disk să fie citit și scris frecvent, va exista o sectoare defecte disc. Utilizați un disc de memorie RAM poate evita o astfel de situație.

What's new in this version: Best ramdisk software

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GiliSoft RAMDisk on 13 Oct 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GiliSoft RAMDisk Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (5 votes)
Excellent
Your rating
Your review