EMCO Remote Registry Merge 2.3

EMCO Remote Registry Merge 2.3

Developer's description
Published by EMCO Software on 16 Jul 2014
 • Size

  48.11 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $179.00 Buy full version
 • Updated

  16 Jul 2014
 • Downloads

  724 (1 last week)

"Chei de export și de îmbinare de registry de la distanță"

Remote Registry Merge este un instrument vizual pentru centralizate exportatoare și modificarea cheile de registry pe PC-uri de la distanță de pe rețeaua locală. Puteți să-l utilizați pentru a exporta chei de registry sau întregul registru de la mai multe PC-uri de la distanță și de a salva informații exportate ca un set de fișiere. Reg. Acesta poate fi de ajutor, de exemplu, atunci când aveți nevoie pentru a verifica o anumită cheie de registry pe mai multe PC-uri de la distanță. În loc de procesare fiecare PC individual, folosind Regedit aveți posibilitatea să exportați cheile de registry de PC-uri de la distanță într-un mod automat și apoi uita-te pentru cheile de registry necesare în fișierele create. Reg.

Cererea de asemenea, vă permite să aplice modificările de registry pe PC-uri de rețea de la distanță. În scopul de a utiliza această funcție aveți nevoie de un fișier reg. Cu modificările de registry. Importurile Registry Merge la distanță acest fișier de pe un PC de la distanță, în scopul de a aplica modificările.

Remote Registry Merge are o interfață simplă care vă ghidează prin etapele necesare pentru a exporta și fuziona date de registry. Prin urmare Expertul vă poate configura cheile de registry pentru a fi exportate sau au fuzionat în sfera de operare de la distanță și selectați PC-uri pentru a funcționa cu. Remote Registry Merge poate rețea de scanare în mod automat pentru a detecta PC-uri disponibile în Active Directory și grupuri de lucru, astfel încât să puteți selecta cu ușurință PC-uri țintă. Când comanda de la distanță este configurat puteti lansa imediat, salvați-l ca o sarcină pentru executarea rapidă, în orice moment sau programa pentru o execuție automată program.

Sarcinile programate de îmbinare registru și de export sunt executate în mod automat de către aplicația de la data și ora definită. Puteți configura orice sarcină pentru o execuție-un moment sau recurente. Toate sarcinile programate sunt afișate în vizualizarea calendar care este similar cu calendarul Microsoft Outlook, astfel încât să puteți verifica rezultatele de execuție pentru orice sarcină și de a gestiona cu ușurință.

Requirements: 1 GHz Intel Pentium processor or equivalent, 512MB of RAM, 250MB of free disk space.

What's new in this version: Version 2.3 improves machine queue editing performance, improves connectivity errors diagnostics and includes a few bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EMCO Remote Registry Merge on 16 Jul 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EMCO Remote Registry Merge Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review