EMCO Network Inventory Professional 5.8.22

EMCO Network Inventory Professional 5.8.22

Developer's description
Published by EMCO Software on 6 Apr 2021

"Fiabile instrument de inventar de rețea pentru Windows"

Inventarul EMCO Network este asistent indispensabil, care ajută pentru a obține până-la-data de informații despre hardware și software-ul lucrează pe calculatoarele din rețea. Acest instrument vă permite să dea răspunsuri rapide și exacte cu privire la întrebări legate de hardware-ul și software-ul de bunuri de inventar.

Cererea este capabil de a scana PC-uri de la distanță situate în domenii și grupuri de lucru într-o rețea locală pentru a extrage hardware și software-ul de informații de inventar într-o bază de date centralizată. Extragerea de informații de inventar se face de la distanță, fără instalarea de module client pe PC-urile de la distanță.

Informații hardware extras vă oferă cu rezumatul despre procesoare, placi de baza, memorie si alte dispozitive instalate pe fiecare PC. Puteți avea detalii despre toate componentele hardware instalate pe un PC selectat sau au informații agregate pentru toate PC-urile de rețea grupate de modele de hardware, producatori, etc informații de inventar Software-ul include o listă de aplicații instalate pe fiecare PC-ul, astfel încât să puteți avea o idee despre toate activele software-ul dvs. și un număr de licențe de care aveți nevoie.

Modulul de raportare vă permite să genera rapoarte printabile în diferite formate, folosind software-ul colectat și informații de inventar hardware. Puteți, de asemenea, informații de export colectate să-l folosească în instrumente de externe.

Requirements: Intel Core 2 Duo Processor or equivalent, 2 GB of RAM, 250 MB of free disk space.

What's new in this version: Version 5.8.22 includes a few bug fixes.

 • Updated

  6 Apr 2021
 • Downloads

  1,127 (2 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EMCO Network Inventory Professional on 6 Apr 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EMCO Network Inventory Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review