Calendarscope 12.5.0.4

Developer's description
Published by Duality Software on 5 Aug 2022

"Țineți evidența de programul dvs. de zi cu zi."

Calendarscope este un program full-featured calendar pentru planificarea, gestionarea, și programarea numiri, întâlniri, zile de naștere, vacante, date importante, evenimente speciale, și sarcini. Acesta vă permite să vizualizați toate evenimentele în modurile de vizualizare standard, calendar și sprijină liste to-do. Ferestre Memento avea culori personalizabile, fonturi, și sunete, și pot conține în direct URL-uri web și adresele de e-mail. Folosind Calendarscope, puteți crea evenimente unice sau recurente și sarcini, cu coduri de culori tipuri de elemente, setați memento-uri pentru evenimente și activități viitoare, și mult mai mult. O caracteristică Drag and drop vă permite să reeșaloneze cu ușurință un eveniment, sau schimba durata acesteia. Puteți sincroniza datele cu Google Calendar, Apple iPhone, Android, Blackberry, sau alt dispozitiv mobil cu ajutorul HandySync, sau puteți imprima calendarul dvs. pentru a lua cu tine. De asemenea, puteți salva în HTML pentru a publica pe Web sau la o companie intranet. Sărbătorile de peste 30 de țări sunt disponibile. Accesul neautorizat la datele dumneavoastră este împiedicat cu algoritmi de criptare puternici.

Requirements: 32 MB RAM

What's new in this version: Added ability to use search operators, Added ability to group multiple terms or search operators, Added ability to search for whole words only, Added ability to make case-sensitive search, Fixed minor bugs

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Calendarscope on 5 Aug 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Calendarscope Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review