Efficient To-Do List Network 5.60.0.559

Efficient To-Do List Network 5.60.0.559

Developer's description
Published by Efficient Software on 24 Jun 2020

"Schimbul de date și managerul listei de sarcină la îndemână"

Rețeaua eficientă de listări este concepută pentru ca IMM-urile să partajeze date. Prin specificarea priorităților sau a ordinii de la dos-sarcini sau prin specificarea diferitelor culori pentru diferite etichete de sarcini, Rețeaua Eficienței de To-Do List depune toate eforturile pentru a vă ajuta să urmați principiul "Primul lucru în primul rând". Vă reaminteste înainte ca o sarcină să înceapă sau se datorează, vă ajută să rezistați tentației de a "trage" și vă aduce simțul îndeplinirii sarcinilor la timp. Cu ajutorul grupării sale nelimitate și sub-sarcini nelimitate, puteți organiza și gestiona mai bine lista de sarcini. Produsul vă economisește mult timp cu ajutorul funcțiilor excelente, cum ar fi găsirea rapidă, copierea și lipirea importului în to-dos și în vrac. În plus, există multe alte caracteristici speciale, cum ar fi afișarea listei de sarcini în vizualizarea cărții, adăugarea unui număr nelimitat de atașamente sau repetarea unor sarcini recurente în mai multe moduri și așa mai departe. Utilizați o rețea eficientă de a face lista pentru a îmbunătăți productivitatea și a experimenta bucuriile de boom salarial și promoții chiar acum!

În plus, cu ediția de rețea, diferiți utilizatori din organizație pot accesa aceeași copie a datelor, pot lucra împreună și pot îmbunătăți eficiența muncii!

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: 1. Android version released! 2. Added function: sync data with Android version. 3. Added function: supports Unicode. 4. Added new interface styles: provided 26 kinds of interface styles now. (Only for Efficcess etc.) 5. Updated Firebird database. 6. Other improvements are made and bugs are fixed.

 • Size

  26.89 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Android
 • Price

  $49.95 Buy full version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Efficient To-Do List Network on 24 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Efficient To-Do List Network Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review