MS Windows Defender XP 1.1.1593

MS Windows Defender XP 1.1.1593

Developer's description
Published by Microsoft on 11 May 2016
 • Size

  4.95 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  11 May 2016
 • Downloads

  124,073 (1 last week)

"Software-ul Microsoft Windows Defender."

Această protecţie sporită îmbunătăţeşte siguranţa de navigare pe Internet, ajutând pentru a proteja locurile în care spyware pot intra în calculatorul dumneavoastră. Windows Defender (Beta 2) este numele versiunii beta următoare a Microsoft Windows AntiSpyware. Aceasta include o serie de îmbunătăţiri care sunt bazate pe informaţii de la clienţi:

- Detecţie îmbunătăţită şi eliminarea. Windows Defender (Beta 2) pot detecta şi elimina mai multe ameninţări generate de programele spion şi alte software-uri potenţial nedorite. Real-Time Protection, care ajută la prevenirea software-ului nedorit de a fi instalat, este îmbunătăţită pentru a monitoriza mai bine punctele cheie în sistemul de operare pentru modificări. Aceste caracteristici vă ajută să rămâneţi productiv, deoarece acestea ajuta la prevenirea pop-up-uri şi degradare de performanţă, care este cauzată de programe spion şi alte software-uri potenţial nedorite.
- Reproiectat şi simplificat interfata de utilizator. Windows Defender (Beta 2) interfaţa cu utilizatorul a fost reproiectat pentru a face easer pentru a scana calculatorul şi a elimina fişierele nedorite. Noua interfaţă oferă, de asemenea, un sistem de avertizare care vă alertează cu gravitatea unei ameninţări şi face recomandări adecvate pentru a ajuta la securizarea computerului. Acest nou design vă oferă mai mult control asupra software-ului pe computer şi minimizează întreruperile în activitatea dumneavoastră.
- Caracteristici de protecţie pentru toţi utilizatorii. Windows Defender (Beta 2) poate fi acum executa de către toţi utilizatorii care folosesc un calculator special, dacă au de administrator la nivel de privilegii sau nu. Acest lucru asigură că toate persoanele care folosesc un calculator sunt capabili de a beneficia de caracteristicile de protecţie oferite de Windows Defender.
- Actualizări definiţie livrate prin intermediul Automatic Updates. Windows Defender (Beta 2) primeşte acum actualizări prin intermediul Automatic Updates. Furnizate de analiştii Microsoft, aceste actualizări ajuta să vă protejaţi de cele mai recente ameninţări de la nici un cost suplimentar.
- Statistici de reţea de vot. Când Windows Defender detectează software potenţial nedorite, ea vă arată modul în care clienţii care participă în reţeaua de opt-in a votat pentru clasificarea software-ului.

Requirements: The current beta is intended only for English language versions of the Microsoft

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MS Windows Defender XP on 13 May 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MS Windows Defender XP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (523 votes)
Good
Your rating
Your review