GridinSoft Anti-Malware 3.2.11

GridinSoft Anti-Malware 3.2.11

Developer's description
Published by GridinSoft LLC on 25 May 2018

"REMOVE MALWARE DE LA COMPUTER RIGHT NOW!"

GridinSoft Anti-Malware identifică și soluționează atât amenințări cunoscute, cât și necunoscute (troieni, spyware, malware și adware enervant). Probele de malware includ diferite tipuri de adware (afișează publicitatea nedorită); Spyware (poate păstra și trimite jurnale ale activității mouse-ului de la tastatură și mouse, cum ar fi informații despre cartea de credit sau identitatea personală); Ascunse (pot iniția un apel telefonic nesolicitat care apoi se afișează pe factura dvs.) și multe altele. Dacă sunteți un utilizator de internet activ, trebuie să luați măsuri pentru a vă proteja informațiile personale sensibile de expunerea cibernetică posibilă. GridinSoft Anti-Malware vă va ajuta să identificați în timp util și să eliminați în siguranță aplicații periculoase înainte de a fi prea târziu. Nu așteptați ca programele rău intenționate să lovească rădăcini în computer. Nu-i lăsa niciodată să vă ajungă la PC! Interfața prietenoasă, frumoasă și simplă Anti-Malware ajută la ștergerea malware-ului cu câteva clicuri în loc de proceduri manuale de lungă durată și cu adevărat plictisitoare.

Dacă sunteți un utilizator de internet activ, trebuie să luați măsuri pentru a vă proteja informațiile personale sensibile de expunerea cibernetică posibilă. GridinSoft Anti-Malware vă va ajuta să identificați în timp util și să eliminați în siguranță aplicații periculoase înainte de a fi prea târziu.

Nu așteptați ca programele rău intenționate să lovească rădăcini în computer. Nu-i lăsa niciodată să vă ajungă la PC!

Requirements: Processor Intel Pentium 1 GHz, 512 MB of RAM, Resolution 1024x768 pixels, Internet connection

What's new in this version: bugs fixing release, threat database improvement

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GridinSoft Anti-Malware on 25 May 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GridinSoft Anti-Malware Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (17 votes)
Very good
Your rating
Your review