GridinSoft Anti-Malware 4.3.25

GridinSoft Anti-Malware 4.3.25

Developer's description
Published by GridinSoft LLC on 10 Jun 2024
 • Size

  0.86 MB
 • License

  Commercial
 • OS

  Windows, 8, 8.1, 10 (x32/x64)
 • Price

  $39.95 Buy full version
 • Updated

  10 Jun 2024
 • Downloads

  11,763 (3 last week)

"GridinSoft Anti-Malware pentru protecția datelor"

GridinSoft Anti-Malware este conceput pentru a viza tot felul de amenințări la computer pe PC-ul Windows. Acesta previne, detectează și elimină toate tipurile de malware, inclusiv adware, PUP și alte programe dăunătoare. Utilizatorii obțin o șansă strălucitoare de a proteja datele sensibile și de a menține sistemul curat oriunde s-ar afla.
Fluxul de programe malware este non-stop, numărul crescând zilnic, astfel încât echipa noastră de analisti lucrează din greu pentru a investiga toate amenințările computerului apărute recent, actualizează lista de amenințări în permanență și reacționează imediat.
Noi funcții noi de la echipa noastră de dezvoltatori ies în fiecare săptămână pentru a asigura utilizatorilor la cel mai înalt nivel și pentru a vă asigura că se simt liber și confortabil. Iar aceste actualizări sunt gratuite pentru clienții noștri! Actualizările pe oră le permit utilizatorilor să se mențină calm chiar și pe resursele de încredere reduse. Un motor eficient de detectare protejează acum utilizatorii împotriva oricăror site-uri periculoase unde sunt posibile adware și malware. Nu este nevoie să vă limitați comportamentul online, bucurați-vă de navigarea pe internet! Motorul nostru puternic de detectare a amenințărilor este acum capabil să apere utilizatorii online.
GridinSoft Anti-Malware funcționează atunci când antivirusurile bine cunoscute și complicate nu reușesc să detecteze și să învingă amenințarea. Îndepărtați virușii în câteva clicuri în loc de proceduri manuale de lungă durată și foarte plictisitoare și obțineți ajutorul experților de securitate ori de câte ori aveți nevoie. Echipa de asistență este disponibilă non-stop. Ușa noastră este întotdeauna deschisă pentru tine - aruncă o privire mai atentă! Aveți grijă de propria securitate și PC-ul dvs. va rămâne curat și eficient.

Requirements: Processor Intel Pentium 1 GHz, 512 MB of RAM, Resolution 1024x768 pixels, Internet connection

What's new in this version: bugs fixing release, threat database improvement

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GridinSoft Anti-Malware on 10 Jun 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GridinSoft Anti-Malware Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (18 votes)
Very good
Your rating
Your review