AVG Antivirus Free 20.3.3120

AVG Antivirus Free 20.3.3120

Developer's description
Published by AVG Technologies on 6 May 2020
 • Size

  266.75 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $55.99
 • Updated

  6 May 2020
 • Downloads

  4,358 (6 last week)

"Protecție gratuită pentru navigarea prin web și trimiterea prin e-mail."

Produsul nostru GRATUIT cel mai complet, GRATUIT, AVG AntiVirus GRATUIT oferă funcții de securitate de obicei găsite numai în produse cu plată. O soluție ideală pentru oricine caută o protecție de bază excelentă în timp ce navighează prin web, trimite prin e-mail și rețele sociale.

AVG AntiVirus GRATUIT merge dincolo de detectarea și eliminarea tradițională a virușilor pentru a vă proteja intimitatea. Funcția noastră AVG Do not Track vă oferă controlul asupra confidențialității dvs. online, permițându-vă să alegeți care site-uri web pot colecta și utiliza datele dvs. (disponibile dacă acceptați Bara de instrumente AVG Security ca parte a instalării). Împreună cu caracteristica Anti-Spyware, AVG Do Not Track oferă o protecție puternică a datelor personale, indiferent dacă sunteți acasă sau pe drum. Și noul File Shredder integrat șterge definitiv fișierele sensibile pentru a nu le cădea în mâinile greșite.

Și nu numai PC-ul și confidențialitatea ne ajută să ne protejăm. Performanța rămâne un factor important. Credem cu tărie că software-ul antivirus nu ar trebui să vă ajute niciodată, astfel încât tehnologia noastră inteligentă de scanare nu numai că reduce timpul de scanare, ci asigură că acestea au loc atunci când PC-ul dvs. nu este ocupat cu alte sarcini. Cu alte cuvinte, puteți continua și face ceea ce aveți nevoie fără întârzieri sau întreruperi.

Îmbunătățirile aduse interfeței vă oferă, de asemenea, acces direct la o gamă largă de aplicații gratuite, pentru a vă ajuta să vă protejați și telefonul mobil și tableta. Combinați toate acestea cu asistență tehnică gratuită online gratuită și puteți fi siguri că beneficiați de cea mai bună protecție, confidențialitate și performanță gratuite, care este și acum mai ușor de utilizat.

Iar pentru cei care fac cumpărături sau bancare online, produsele plătite de AVG pot face chiar mai mult pentru a vă proteja PC-ul, pentru a optimiza performanța și pentru a vă proteja confidențialitatea.

Requirements: Intel Pentium 1.5 GHz; 512 MB of RAM; 1000 MB disk space

What's new in this version: Added privacy with File Shredder for safe file deletion. Easy access to AVG mobile apps. Improved detection and file reputation.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AVG Antivirus Free on 6 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AVG Antivirus Free Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (11 votes)
Very good
Your rating
Your review