DVD Shrink 3.2.0.15

DVD Shrink 3.2.0.15

Developer's description
Published by DVD Shrink on 23 Sep 2012
 • Size

  1.04 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  23 Sep 2012
 • Downloads

  119,908 (3 last week)

"Software-ul de backup pentru discuri DVD."

DVD Shrink este un software de backup pentru discuri DVD. Puteţi utiliza acest software în combinaţie cu software de inscripţionare DVD de alegerea ta, pentru a face o copie de rezervă de orice disc DVD video.

DVD Shrink nu arde DVD-uri! De ieşire de la DVD Shrink este salvate ca fişiere de pe hard disk, pe care le pot arde apoi pe un DVD-R, folosind software-ul de ardere separată, cum ar fi software-ul furnizat cu DVD-R drive. Dacă doriţi să salvaţi un film pe DVD are un built-in Decrypter, astfel încât nu este nevoie să extrageţi fişierele de DVD pe HDD primul. Software-ul este capabil să producă fie o imagine ISO de DVD-ruptă, sau un folder VIDEO_TS pentru prelucrare ulterioară, vizualizare sau de ardere.

De ce Utilizaţi DVD Shrink:
Cele mai multe titluri de DVD-uri sunt proiectate pentru a vă împiedica de la a face copii.

Prima măsură de prevenire este de criptare. Cele mai multe titluri de DVD sunt criptate, ceea ce vă împiedică de la copierea, fie ele de pe hard disk, sau dacă aţi reuşi să facă acest lucru, fiind capabil de a reda fişierele rezultate. DVD Shrink depaseste aceasta problema, cu algoritmi de decriptare built-in.

Următoarea problemă nu este atât de uşor. Cele mai multe titluri de DVD video, sunt pur şi simplu prea mari pentru a se potrivi, fără modificări, pe un singur DVD inscriptibil-R disc. DVD Shrink depaseste aceasta problema prin modificarea sau "micsorarea" datele de pe DVD-ul original.

DVD Shrink oferă două moduri de a scăderii disc DVD. Acestea sunt re-authoring şi re-codificare. Puteţi utiliza una sau alta, sau pentru maxim "contractie", ambele combinate.

Nu în ultimul rând, de ce folosesc DVD Shrink? Deoarece DVD Shrink este GRATUIT!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DVD Shrink on 24 Sep 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DVD Shrink Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (443 votes)
Good
Your rating
Your review