DVDFab DVD Creator 10.2.1.7

DVDFab DVD Creator 10.2.1.7

Developer's description
Published by Fengtao Software Inc. on 14 May 2020

"Cel mai puternic software de creare a DVD-urilor."

Doriți să vă creați propriile filme pe DVD din videoclipurile descărcate? Vrei să faci cadouri speciale DVD pentru familia și prietenii tăi cu videoclipuri de acasă sau videoclipuri de vacanță? DVDFab DVD Creator este cea mai bună soluție.

Caracteristici Highlight:
1. Ardeți tot felul de formate video.
DVD Creator poate arde tot felul de videoclipuri pe DVD. Videoclipurile descărcate, videoclipurile video și clipurile video trimise de la ceilalți sunt bine. Formatele acceptate sunt MKV, MP4, AVI, M2TS, TS, MOV, WMV, WMA, 3GP, FLV, M4V, VOB etc.

2. Creați DVD-ul ca cadou.
Doriți să ardeți câteva clipuri video pe disc DVD pentru a crea un cadou răcoros? Materialul sursă poate fi înregistrări ale evenimentelor de familie, ale vacanței de vacanță și alte momente vesele sau de referință din viața ta. Doar le ardeți pe DVD și împărtășiți-le cu alții.

3. Creați filme DVD pe cont propriu.
Dacă aveți descărcări video și doriți să le inscripționați pe discuri pentru a crea un film special pe DVD, DVD Creator vă poate ajuta.

4. Toate ieșirile DVD acceptate.
DVD-uri, DVD-uri, DVD-uri, DVD-R / RW, DVD-R / RW, DVD + R DL și DVD-R DL.

5. Înregistrați mai multe videoclipuri la un moment dat.
DVD Creator poate procesa mai multe clipuri video simultan și vă permite să aranjați ordinea de redare a videoclipurilor pe DVD-ul de ieșire.

6. Previzualizare în timp real și subtitrări externe acceptate.
Puteți previzualiza videoclipul în timp real pentru a verifica dacă conținutul este ceea ce doriți. Și vi se permite să adăugați subtitrări externe pentru a merge cu videoclipul.

7. Suport accelerație high-tech pentru a asigura o viteză rapidă.
Pe lângă procesoarele multi-threaded și multi-core, creatorul DVD-ului suportă, de asemenea, cele mai noi tehnologii de accelerare, cum ar fi Intel Quick Sync și NVIDIA DUDA, pentru a asigura utilizatorilor viteza rapidă de conversie și ardere.

8. Monitorizați totul în timpul procesului de conversie.
În timpul procesului de conversie, DVD Creator vă permite să vedeți în mod clar toate informațiile detaliate despre progres și previzualizați videoclipul sursă pentru a vedea progresul viu.

Pentru mai multe informații despre DVDFab DVD Creator, vizitați http://www.dvdfab.cn/dvd-creatorhtm

Requirements: Pentium II 500 MHz, 512 MB of RAM, 10 GB of Free Hard Disk Space, A DVD Drive

What's new in this version: 1.Added the support for some new Java protections.2.Improved the support for the BluPath feature on Blu-rays and the PathPlayer feature on DVDs.3.Fix a crash problem when opening DVD discs in certain cases.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DVDFab DVD Creator on 14 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DVDFab DVD Creator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (7 votes)
Excellent
Your rating
Your review