Photo Slideshow Creator 4.31

Photo Slideshow Creator 4.31

Developer's description
Published by AMS Software on 1 Oct 2018
 • Size

  57.62 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39 Buy full version
 • Updated

  1 Oct 2018
 • Downloads

  397 (1 last week)

"Slideshow-uri foto pentru telefoane mobile, PC-uri, DVD-uri și Web"

Foto Slideshow Creator vă permite să creați slideshow-uri reci ale fotografiilor dvs., complet cu muzica, tranziții animate între diapozitive, desene și modele de lux. Folosind programul, puteți crea un mare în ultimul minut cadou slideshow pentru o vacanta sau un slideshow care pot fi partajate prin Internet sau de pe dispozitive mobile.

Foto Slideshow Creator face ușor și rapid de a crea un slideshow foto și rezultatul arată ca și cum ați luat de zile pentru a crea într-un pachet de editare profesională. Pentru a începe, aveți nevoie pentru a adăuga fotografii în rezumat slideshow și aranja ordinea lor prin glisarea imagini cu mouse-ul. Slide-uri în rezumat sunt separate de efecte de tranziție, care sunt adăugate la prezentarea în mod automat. Cu toate acestea, puteți înlocui efecte implicite cu alte tranziții trăgându-le în rezumat din biblioteca de efecte. Există, de asemenea, glisați șabloane care pot fi utilizate pentru a începe sau a termina prezentarea sau separate, slide-uri, care reprezintă diferite teme. Template-uri sunt complet editabile: puteți adăuga dumneavoastră imagine de fundal propriu, edita text implicit sau adăugați și formatați propriile legende.

Pentru a adăuga viață la prezentarea, puteți face uz de funcția Virtual Screen si aplica un șablon de design implicit la o imagine. De exemplu, fotografiile pot fi vizualizate încadrată pe monitor virtual, consiliul de banner, tablă școlară și ecran de cinematograf. Ce e mai mult, puteți adăuga fișiere de muzică în format MP3, WMA WAV și aranja ordinea de redare. În orice moment al procesului de proiectare puteți previzualiza prezentarea în built-in player.

Software-ul prezentarea fotografie oferă diferite formate de ieșire. Prezentarea poate fi salvat ca AVI video, video HD, video pentru dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele inteligente, iPhone, iPod, PSP, precum și un slideshow executabil, și DVD auto-rula prezentarea fotografie. Built-in DVD burner vă permite să inscripționați pe disc chiar din program. Aveți posibilitatea să salvați, de asemenea, prezentarea într-o varietate de formate video, web-friendly pentru , Facebook, MySpace și.

Requirements: CPU 1 GHz, 512 Mb RAM

What's new in this version: New version of photo slideshow software includes zoom, crop, fade, panning, zooming and more to bring your photos to life. Output to FLV-format for embedding video slideshows in websites. Ready-made themed slideshow templates: wedding, vintage, classical, etc.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Photo Slideshow Creator on 1 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Photo Slideshow Creator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review