Wallpaper Updater 2.6

Wallpaper Updater 2.6

Developer's description
Published by ElanGroup, Ltd. on 19 Oct 2017
 • Size

  1.18 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  19 Oct 2017
 • Downloads

  264 (1 last week)

"Programul folosit pentru a gestiona imagini de fundal de pe desktop"

Wallpaper Updater este ușor de instalat, cu o interfață ușor de utilizat. Un program simplu folosit pentru a gestiona fundalul desktopului. Este destinat pentru schimbarea automată a imaginilor de fundal. Acesta este lansat în timpul pornirii computerului fără a vă deranja și pur și simplu își face treaba în timp ce rulează în fundal. Wallpaper Updater funcționează atât cu imagini de pe unitățile locale, cât și cu imagini din albume web Picasa.
Wallpaper Updater funcționează pe Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10.
Cu ajutorul aplicației Wallpaper Updater puteți selecta un dosar cu imagini pe care doriți să le utilizați ca imagini de fundal. Wallpaper Updater vă va schimba automat imaginea de fundal la fiecare lansare Windows, zi, săptămână sau lună, în funcție de setările definite de utilizator. De asemenea, puteți seta ordinea în care se va schimba imaginea de fundal. Toate setările sunt salvate automat și trebuie doar să fie configurate o singură dată.
Puteți adăuga imagini în lista neagră, astfel încât acestea să nu mai fie afișate niciodată. Imaginile din lista neagră nu vor fi șterse fizic de pe hard disk, astfel încât să le puteți utiliza în alte scopuri. Puteți vedea toate imaginile aflate în lista neagră, le puteți șterge sau puteți adăuga imagini noi.
După instalarea aplicației Wallpaper Updater, veți putea să-l accesați printr-un meniu contextual când faceți clic dreapta pe desktop. Modificați setările aplicației Wallpaper Updater cu un singur clic!
Ajutor detaliat este oferit în care sunt descrise toate opțiunile de Wallpaper Updater. Acest lucru vă va permite să obțineți posibilități maxime de la programul de schimbare a tapetului. Seturile de instrumente sunt afișate în timpul lucrului, făcând-o mai ușoară.
Wallpaper Updater poate gestiona imagini de diferite lățimi și înălțime, afișându-le în cel mai bun mod pe desktop.

Requirements: Pentium 233, 64 MB of RAM, 10 MB of available space on the hard disk

What's new in this version: - Major updates in help - User interface enhancements - When launching settings module a check was added it is not already running

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Wallpaper Updater on 19 Oct 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Wallpaper Updater Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review