Oxygen Mobile ActiveX Control 3.0

Oxygen Mobile ActiveX Control 3.0

Developer's description
Published by Oxygen Software on 19 Jun 2013

"Nokia telefoane Developer Tools."

Oxigen Mobile ActiveX Control incorporeaza (și extinde) funcționalitatea de oxigen SMS ActiveX Control și oxigen Galeria Browser control ActiveX. Acesta este conceput pentru a oferi un acces la diferite capacități de telefoane Nokia de la un program de Windows. Oxigen Mobile ActiveX Control are două module principale: Messaging si Multimedia & fișiere Browser și un modul de bonus: Registru apel.
    Aceste module sunt independente și pot fi utilizate împreună sau separat una de cealaltă. Ele conțin metode comune pentru regăsirea informațiilor de pe telefon de bază, cum ar fi codul IMEI, versiuni de software și hardware, interne și publice model de nume, baterie și nivelul de semnal.
    Mesagerie modul oferă un acces la sectiunea SMS a telefonului și oferă gamă largă de metode pentru a trimite, primi, prelua mesaje, de lucru cu logo-uri mono și tonuri de apel. Aveți posibilitatea de a trimite text simplu sau Unicode, intermitent, știri, mesaje concatenate și logo-urile CLI, încărcați și trimite tonuri de apel mono, mono și embleme operator. Control vă anunță de fiecare dată când sosește un mesaj și opțional șterge-l. Ești capabil să citească și să ștergeți mesajele primite deja de la telefon, prelua parametrii, cum ar fi cartela SIM și capacitatea de telefon și plinătatea lor.
    Modul Browser Multimedia & fișier lucrează cu aplicații, jocuri și secțiuni Galerie. Acesta permite de a gestiona sistemul de fișiere copac pe bază de telefon: prelua informații obiect, încărca și descărca fișiere, a crea și șterge dosare. În plus, puteți actualiza culoare și de pornire mono, embleme operator și imagini de fundal.
    Registru apel modul este furnizat ca un bonus cu ambele module și oferă informații despre formate, acceptat și ratate ultimele. Încărcarea telefon direct de tonuri de apel mono și pornire mono și embleme operator inclus în ambele module, de asemenea.
    Controlul poate fi încorporată în orice mediu de programare care acceptă controale ActiveX (de exemplu, ASP, Microsoft Visual Basic, Microsoft Visual C + +, Microsoft Access, Borland Delphi, Borland C + + Builder).

Requirements: CPU PII;RAM 32Mb(64 rec.),64 Mb HDD space;OS Win.;Nokia phone

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Oxygen Mobile ActiveX Control on 19 Jun 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Oxygen Mobile ActiveX Control Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (3 votes)
Poor
Your rating
Your review