Notepad++ 8.6.8

Developer's description
Published by Don HO on 4 Jun 2024
 • Size

  4.09 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  4 Jun 2024
 • Downloads

  34,817 (1 last week)

"Un editor de cod sursă gratuit"

Notepad + + este un editor de cod sursă gratuit care suportă mai multe limbi de programare de funcţionare în conformitate cu M $ Windows environment.Notepad + + este un înlocuitor mare freeware pentru Notepad.

Acest proiect, bazat pe componenta de editare Scintilla (o componenta editor foarte puternic) şi a scris în C + + pur, cu Win32 API (adică fără MFC, care asigura viteza de executie mai mare si dimensiune mai mică a programului), este sub licenţă GPL.

Acest proiect este matur. Cu toate acestea, după cum puteţi vedea un one-man-proiect, încă therere unele bug-uri şi caracteristici care lipsesc.

Dacă aveţi orice întrebare sau sugestie cu privire la acest proiect, vă rog scrie-mi un e-mail, Ill place să aud de la tine. De asemenea, dacă aveţi orice cerere caracteristică, puteţi face întotdeauna cererii, dar theres nici o garanţie că punerea în aplicare a III-l.

Aici sunt caracteristici ale Notepad + +:
Syntax highlighting şi pliante Sintaxa

Limbi suportate:
C C + + Java C # XML HTML
PHP CSS Makefile ASCII art (. NFO) doxygen fişier ini
fişier batch Javascript ASP VB / VBS SQL Obiectiv-C
RC resurse fişier Pascal Perl Python Lua TeX
TCL Assembler Ruby Lisp sistemul Properties
Diff Smalltalk Postscript VHDL Ada Caml
AutoIt KiXtart Matlab Verilog Haskell InnoSetup
CMake YAML
WYSIWYG

Dacă aveţi o imprimantă color, imprima codul sursă (sau ce vrei tu), în culori.
Evidenţiere definite de utilizator sintaxă

Acesta permite utilizatorului să definească propria sa limbă: nu numai sintaxa evidenţierea cuvinte cheie, dar, de asemenea, cuvinte cheie de sintaxă pliante, cuvinte cheie comentează şi operatorii. (Screenshot1, screenshot2, screenshot3, screenshot4).
Auto-completarea

Pentru cele mai multe limbi acceptate, utilizatorul poate face lui / lista ei API propriu (sau de a descărca fişiere din secţiunea Dowload API). Odată ce fişierul API este gata, de tip Ctrl + Space pentru a lansa această acţiune (a se vedea captura de ecran). Pentru mai multe informatii despre auto-completare, vă rugăm să consultaţi Auto-finalizarea HOWTO.
Multi-Document

Puteţi edita mai multe documente în acelaşi timp.
Multi-View

Aveţi două puncte de vedere în acelaşi timp. Aceasta înseamnă că puteţi vizualiza (sursa) 2 documente diferite, în acelaşi timp (screenshot). Puteţi vizualiza (Edit), în cele 2 vizualizări de un document de la 2 poziţii diferite, precum şi. Modificare a documentului într-o vizualizare se va efectua într-un alt vedere (adică să modificaţi acelaşi document atunci când vă aflaţi în modul clona, ​​a se vedea captura de ecran).
Căutare expresie regulată / Înlocuiţi sprijinit

Puteţi căuta şi înlocui un şir, în documentul prin utilizarea expresiei regulate.
O piedică completa??? Drop N ? Sprijinit

Aveţi posibilitatea să deschideţi un document prin drag & drop. Puteţi muta, de asemenea, documentul de la o poziţie (sau chiar un punct de vedere) la altul prin drag & drop.
Poziţia dinamic de Vizualizari

Utilizatorul poate seta poziţia de punctele de vedere dinamic (doar în 2 modul de vizualizări: splitter poate fi setat în orizontal sau în poziţie verticală), a se vedea captura de ecran.
Stare de file Auto-detectare

Dacă modificaţi sau ştergeţi un fişier care a deschis în Notepad + +, va fi notificat pentru a actualiza documentul dvs. (reîncărcaţi fişier sau elimina fişierul).
Zoom in şi zoom out

Asta este o altă funcţie fantastic de componente Scintilla. A se vedea doar screenshot.
Multi-Language mediu sprijinit

Arabă chineză, japoneză, coreeană, ebraică şi medii Windows sunt acceptate. Vezi Notepad + + sub Windows chinez, sub Windows arabă şi sub Windows ebraică în screenshot acţiune.
Semn de carte

Utilizatorul poate doar să faceţi clic pe marja de marcaj (situat partea din dreapta a marjei de numărul liniei) sau de tip Ctrl + F2 pentru a comuta un semn de carte. Pentru a ajunge la marcaj, doar tipul F2 (Următorul marcaj) sau Shift + F2 (marcaj anterioară). Pentru a şterge toate semnele de carte, faceţi clic pe meniul de căutare-> Sterge toate marcaje. Vezi screenshot.
Pregăteşte şi prima liniuţă Highlighting orientative

Când staţi pe lângă caret de unul dintre cei simbol {} [] (), alaturi de simbolul de caret şi simbolul său simetric opus va fi evidenţiată, precum şi orientarea liniuţă (dacă există), în scopul de a localiza mai uşor bloc. Vezi screenshot1, screenshot2.
De înregistrare şi redare macro

Puteţi salva mai multe macrocomenzi şi editarea shorcuts lor de tastatură pentru urmatoarea utilizare.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Notepad++ on 7 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Notepad++ Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (24 votes)
Good
Your rating
Your review