TextPipe Lite 10.6

TextPipe Lite 10.6

Developer's description
Published by DataMystic on 21 Jan 2019
 • Size

  26.20 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $59.95 Buy full version
 • Updated

  21 Jan 2019
 • Downloads

  801 (4 last week)

"Ultimate Webmaster Cautare / Replace Tool"

TextPipe este instrumentul Webmaster final pentru actualizarea text. Ea se ocupă de un număr nelimitat de fișiere și foldere, și este unic în tratarea fișierelor de dimensiuni nelimitate. Se efectuează una sau mai multe modificări ÎN ACELAȘI TIMP, și poate căuta un text multi-linie și caractere speciale. Cauta modele de "vagi" de text, folosind expresii regulate populare în stil Perl, și EasyPatterns prietenoase, cu modele predefinite pentru [spațiu alb], [data], [Time], [IPAddress], [EmailAddress] și mai mult.

TextPipe este unic în care puteți restricționa înlocuirile la linia de intervale, intervalele de coloană și, de asemenea, la HTML elemente, cum ar fi în tag-ul ALT a unei imagini, sau în atributul conținutul tag-ul META cuvinte cheie, sau doar în cadrul TITLUL tag-ul. Posibilitățile sunt infinite, iar restricțiile pot fi imbricate. Trebuie să vezi aceste pentru a intelege cat de puternic sunt!

TextPipe poate converti, de asemenea, fișiere între Unix, Mac și PC / Windows sfârșit de formate de linie, Eliminare spații de la începutul sau la sfârșitul fiecărui rând, Eliminare linii goale, Eliminare tag-uri HTML, adăugați numere de linie, antetele fișierelor și subsoluri, și text la începutul sau la sfârșitul fiecărui rând și mai mult.

TextPipe poate fi automatizat din linia de comandă și prin COM scripting din alte limbaje de programare. Un standard și versiunea Pro sunt de asemenea disponibile.

Mai mult de 200 de fișiere de exemplu filtru sunt incluse, împreună cu un manual online cuprinzător. Câștigător a SIA "Cel mai bun de aplicare" de atribuire.

Requirements: 64MB RAM, 15MB free disk space

What's new in this version: * Field specification filters now support field names with embedded hyphens (- ), and field names with spaces can be used by surrounding them with quotes. * A warning is now output when a field specification does not match the field names found in a file. * Improved error handling for script filter

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TextPipe Lite on 16 May 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
TextPipe Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review