Lead Generation Software 5.0

Lead Generation Software 5.0

Developer's description
Published by Lead Generation Software on 14 Jan 2014

"Software-ul Lead Generation - Automatizarea tine site-ul"

Cu software-ul nostru de generare de plumb puteți automatiza rapid 100% din dvs. de captare de plumb, prelucrare, filtrare, vanzare si livrare, permițându-vă să se concentreze pe atragerea clienților în timp ce software-ul nostru se execută în mod automat întregii afaceri.

Software-ul Lead Generation Oportunitati de instantanee este cel mai bogat de caracteristici soluție de vânzare de plumb disponibil, permițându-vă pentru a construi instantaneu propriile solutii de generare de plumb personalizate pe care le garantate va rezolva dvs. de vânzări de plumb și probleme de marketing. Proiectat pentru individ dvs. nevoie chiar de la început, cu o gamă complexă de caracteristici extrem de customable pentru a automatiza complet afacerea dvs. de vânzări de plumb.

Software-ul nostru este o aplicație cu trei căi de specialitate și integrat, care se ocupă de fiecare aspect al interacțiunii cu perspective, clienții și chiar filialele

Fiind bazate pe web, "Instant Leads Generator" Software-ul Lead Generation permite clienților dvs. pentru a răspunde mai eficient, să ofere răspunsuri rapide automate de a pre conduce calificat, precum și analiza cu ușurință și de a măsura rezultatele folosind date în timp real de la orice conexiune la internet din lume.

Generația noastră de plumb va ajuta sa livreze rezultate prin automatizarea de marketing critic și funcțiile de vânzări mai repede, astfel încât să puteți transforma mai multe perspective în clienți, filialele în marketing guru și de a îmbunătăți rentabilitatea investiției de marketing.

Plumb Caracteristici Generation Software principale

    * Lead Generation si Distributie plumb
    * Plumb Capture Form Designer
    * Segmentarea campanie
    * Interfețe complet personalizabil
    * Datele Import / Export
    * E-mail de integrare și șabloane
    * Managementul program integrat de Afiliere    * Atribuirea plumb personalizabile
    * Plumb Vârsta de urmărire / pret System
    * 100% interfețe brandable
    * Raportul individual pentru cumparatori si Afiliati
    * Nelimitat Câmpuri personalizate
    * În timp real a datelor de raportare
    * Personalizabile de raportare

What's new in this version: HTML WYSIWYG: (what you see is what you get) editor that is used for template changes as well as for customers to create full HTML based Automated Responses that are delivered live to the leads they purchase. A major rewrite of the “Import as Live” function (this allows Admin’s to import bulk leads

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Lead Generation Software on 14 Jan 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Lead Generation Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (5 votes)
Very good
Your rating
Your review