HTML Email Creator Sender 2.42.726

HTML Email Creator Sender 2.42.726

Developer's description
Published by Html-email.net on 10 Nov 2013

"Creează și trimite HTML și text de e-mail."

HTML Email Creator Sender creează un e-mail HTML printr-un fișier HTML și trimite un e-mail HTML. E-mailul HTML este popular în buletinul informativ, promovarea produsului și sondajul online. Întrucât prezintă informații care sunt prezentate ca o pagină web, într-un mod care este mai atrăgător vizual și mult mai ușor de scanat și de navigat, decât e-mailurile cu text simplu. Și, editorii pot urmări ratele pentru deschideri, redirecționări și clicuri prin e-mail, și astfel pot măsura interesul cititorilor pentru produse și subiecte.

Cu toate acestea, este dificil să adăugați Javascript, CSS și unele etichete HTML, cum ar fi TABLE, DIV și FORM la editorul de e-mail al clienților de e-mail și la e-mailurile web. HTML Email Creator Sender îl face mai ușor. Puteți crea un fișier HTML de către editorul dvs. de pagini web preferate, de exemplu, Dreamweaver, FrontPage, etc., apoi puteți utiliza software-ul pentru a converti fișierul HTML în e-mail HTML sau pentru a trimite direct la destinatari.

A fost testat e-mailul HTML transmis și trimis de HTML Email Creator Sender este compatibil cu clienții de e-mail majori și e-mailurile bazate pe web precum Outlook, Thunderbird, Eudora, Gmail, Hotmail și Yahoo! Poștă.

HTML Email Creator Sender acceptă, de asemenea, e-mailuri cu text simplu și destinatari în masă. Și puteți importa destinatarii din Windows Address Book sau dintr-un fișier. De asemenea, puteți exporta destinatarii într-un fișier CSV.

Requirements: NA

What's new in this version: Adds two options; fixes bugs.

 • Updated

  10 Nov 2013
 • Downloads

  61 (3 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested HTML Email Creator Sender on 10 Nov 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
HTML Email Creator Sender Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review