SoftPerfect Network Search Engine 2.0.3

SoftPerfect Network Search Engine 2.0.3

Developer's description
Published by SoftPerfect on 7 Dec 2021
 • Size

  10.11 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  7 Dec 2021
 • Downloads

  916 (1 last week)

"Un motor de căutare gratuit de rețea pentru rețelele LAN"

Un motor de căutare eficientă este vitală în cazul în care întregul potențial al rețelei de dimensiuni medii corporative este de a fi realizat. În mod ideal, tu sau utilizatorii ar trebui să poată să găsească acel document important sau fișier aproape instantaneu. Noi oferim o soluție de înaltă performanță low-cost. Produsul nostru software-ul este un motor liber autonom pe bază de indici de rețea de căutare care indexează toate fișierele partajate din rețeaua locală și oferă utilizatorilor posibilitatea de a localiza fișierele necesare în câteva secunde. Returnează rezultate de căutare extraordinar de rapid pentru utilizatorii dvs., chiar și atunci când sunt prezente un număr mare de fișiere și foldere partajate.

Built-in web-server și baza de date asigură probleme de implementare liber și de configurare, în timp ce interfața cu utilizatorul bazată pe web permite utilizatorilor să introducă interogări de căutare intuitivă de pe toate tipurile de fișiere folosind un simplu format bazat pe wild-card și prin intermediul browser-ul lor web preferate. Motorul nostru de căutare va fi o performanță de directă utilizatorilor în câteva minute de desfășurare și cu puțină sau fără pregătire necesară îmbunătățită.

Desigur, viteza de căutare brut nu este singurul criteriu de performanță. Pe bază GUI consola de administrare oferă acces la o varietate de caracteristici puternice și opțiuni configurabile care fac suficient de flexibil pentru a îndeplini cele mai multe nevoi. De exemplu, fișiere sau foldere pot fi incluse sau excluse din indexul bazei de date, în timp ce indicele de sine poate fi menținută cu ajutorul unui multi-threaded modul de accesare cu crawlere elementare, care necesită doar resurse minime de rețea în mod selectiv. Odată ce indexarea inițială este completă, Motorul de căutare Rețeaua nu va introduce traficul de rețea inutile.

Ai deja un server de web, cum ar fi IIS, instalat? E in regula. Motorul de căutare SoftPerfect Rețeaua va face uz de terțe părți ISAPI & CGI servere conforme cu probleme minime de configurare. In cele mai multe cazuri, pur și simplu de configurare constă în copierea într-un grup de fișiere furnizate în folderul serverul de web. Descarcă din www.softperfectcom

Requirements: 10 MB disk space, network, optionally a web-server

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SoftPerfect Network Search Engine on 7 Dec 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SoftPerfect Network Search Engine Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (22 votes)
Excellent
Your rating
Your review