TightVNC 2.8.81 / 1.3.10

TightVNC 2.8.81 / 1.3.10

Developer's description
Published by Constantin Kaplinsky on 10 May 2023
 • Size

  2.00 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  10 May 2023
 • Downloads

  1,726 (1 last week)

"Un liber la distanţă, software de control pachet."

TightVNC este o aplicaţie software de control la distanţă derivate din popular software de VNC.

Cu TightVNC, puteţi vedea spaţiul de lucru al unei maşini de la distanţă şi control cu ​​mouse-ul local şi tastatura, la fel ca tine ar face-o stând în faţa calculatorului de pe care.

TightVNC este:
 · util în administrare, suport tehnic, educaţie, precum şi pentru multe alte scopuri
 · cross-platform, disponibil pentru Windows şi Unix, cu Java client inclus
 · compatibil cu software-ul standard de VNC, în conformitate cu caietul de sarcini protocolul RFB

Cu TightVNC, puteţi:
 · taie cheltuielile si a economisi timp pe călătorie
 · ajuta prietenii şi familia pentru a rezolva probleme cu calculatoarele lor de la distanţă
 · asiguraţi-vă că nimic rău se întâmplă pe computere, atunci când sunt departe

Principalele caracteristici ...

 · Transferurile de fişiere în versiunile pentru Windows. Puteţi updload fişiere din aparatul local la serverul TightVNC, şi descărca fişiere de pe server pe computer.
 · Suport pentru şofer oglindă video (Windows 2000 şi mai sus). Server TightVNC pot folosi driver oglinda DFMirage pentru a detecta şi actualizări ecran apuca datele pixelilor într-un mod foarte eficient, economisind cicluri de procesor pentru alte aplicaţii.
 · Scalarea de Remote Desktop (Viewer pentru Windows şi Java Viewer). Puteţi vizualiza pe ecranul de la distanţă, în totalitate pe un ecran de dimensiuni mai mici, sau puteţi mări imaginea pentru a vedea ecranul de la distanţă în mai multe detalii.
 · eficientă "stransa", codare cu compresie JPEG opţional. Codificare nouă strânsă este optimizat pentru conexiuni lente şi mijlocii, de viteză şi generează, astfel, traficul mult mai puţin faţă de codificari tradiţionale VNC. Spre deosebire de alte codificări, codificarea Tight este configurabil prin nivelul de compresie şi de stabilire a imaginii JPEG de calitate.
 · îmbunătăţită browser-ul de acces Internet. TightVNC include un vizualizator îmbunătăţit Java cu suport complet pentru codificarea strâns, 24-bit color, şi mai mult. Applet Java Viewer poate fi accesat prin intermediul built-in server HTTP ca în VNC standard.
 · Suport pentru două parole, plin de control şi a citit-numai. Serverul permite sau nu de la distanţă tastatură şi mouse-ul în funcţie de evenimentele pe care parola a fost folosit pentru autentificare.
 · automată SSH tunel pe Unix. Versiunea Unix a TightVNC Viewer poate legaturi de tunel prin intermediul SSH folosind în mod automat local, SSH / OpenSSH de instalare client.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TightVNC on 12 May 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
TightVNC Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review