Falcove Web Vulnerability Scanner 2.4

Falcove Web Vulnerability Scanner 2.4

Developer's description
Published by BuyServers Ltd. on 28 Sep 2014

"Scanner de breșe de Falcove Web"

SELF HACKING? DE CE?

Auto Hacking este eforturile un proprietar de site web (personal sau corporativ), în scopul de a audita și pătrunde în / site-ul său web.

Prin utilizarea Falcove, proprietarii de web-site-ului pot vedea dacă site-ul lor (e) sunt hackable sau vulnerabile la atacuri.

Falcove vă oferă posibilitatea de a auditului site-ul dvs. (e), deoarece acestea sunt deja auditate de către hackeri externe pe numele dumneavoastră. Dar de data asta, va fi singurul maestru de site-ul dumneavoastră. Scopul este simplu; fie proactiv, nu reactiv. În scopul de a fi proactiv aveți nevoie pentru a găsi vulnerabilites înainte de a face hackerii și să ia măsurile de precauție necesare pentru a pune în aplicare măsurile corective.

SQL Server modul de penetrare a face Falcove diferit de alte scanere de vulnerabilitate web din zona de securitate a informațiilor. Crawling Mai multe vulnerabilitati web site-ul dvs., Falcove vă permite să pătrundă în propriul sistem folosind aceste vulnerabilitati ca un atacator extern. Sunteți capabil de a ajunge / editarea / ștergerea informațiilor confidențiale site-urile dvs. (inclusiv numerele de card de credit, ID-urile de utilizator, parole etc) de către pur și simplu clic pe butoanele ușor de utilizat.

Pe scurt, Falcove;

 * Vă oferă o idee dacă site-ul dvs. este protejată împotriva atacurilor web,
 * Caracteristică pe șenile verifică automat pentru vulnerabilites web,
 * Audit conținut dinamic, inclusiv toate câmpurile de parolă, cărucioare de cumpărături și alte aplicații web, și
 * Genereaza rapoarte de penetrare, care vă oferă o anumită idee despre nivelul de securitate site-uri web.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Falcove Web Vulnerability Scanner for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review