Navicat for SQLite (macOS) - the best database admin tool 12.1.8

Navicat for SQLite (macOS) - the best database admin tool 12.1.8

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 23 Sep 2020
 • Size

  39.32 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Mac OS, 10.6 Snow Leopard or 10.7 Lion, 10.8 Mountain Lion or 10.9 Mavericks
 • Price

  $59 Buy full version
 • Updated

  23 Sep 2020
 • Downloads

  260 (1 last week)

"Navicat pentru SQLite - Instrument de baze de date SQLite de vârf"

Navicat pentru SQLite este un puternic și cuprinzător GUI oferă un set complet de funcții pentru administrarea și administrarea bazei de date. Acesta oferă instrumente pentru editarea datelor, interogarea SQL și modelarea datelor și suport pentru toate tipurile de obiecte SQLite. O caracteristică nouă a Navicat, este Navicat Cloud, utilizatorul poate să sincronizeze setările de conectare și interogările către cloud. Astfel, ei pot folosi fiecare minut al zilei pentru a maximiza productivitatea muncii.
Printre caracteristicile principale se numără transferul de date, importul / exportul, sincronizarea datelor, raportul și multe altele. Despre transferul de date, utilizatorul poate transfera cu ușurință date între baze de date. De asemenea, pot exporta datele ca un fișier SQL cu formatare și codare SQL desemnate. Această caracteristică simplifică drastic procesul de migrare a datelor. În ceea ce privește Expertul importare / export, dezvoltatorii pot importa date într-un tabel din diverse formate, cum ar fi Access, Excel, XML, TXT, CSV, JSON și multe altele. Importați date din ODBC după configurarea unei conexiuni sursă de date. Ele pot alege pur și simplu tabelele pe care doresc să le importe sau specifică o interogare utilizând butonul Adăugare interogare. De asemenea, ele pot exporta date în diferite formate, cum ar fi Excel, TXT, CSV, DBF, XML, etc. În ceea ce privește sincronizarea datelor, dezvoltatorii pot transfera datele dintr-o bază de date într-alta cu un proces analitic detaliat. Baza de date țintă poate fi pe serverul sursă sau pe un alt server. În plus, permite copia de rezervă periodică a bazelor de date importante pentru utilizatori. Aceștia pot salva sau restabili toate tabelele, înregistrările, vizionările și odihna, știind cu ușurință că corupția datelor nu va anula toată munca lor.
Mai mult, Backup / Restore, știm că copierea de rezervă a bazelor de date este importantă pentru dvs. Navicat pentru SQLite poate fi Backup sau restaura toate tabelele, înregistrările, vizualizările și restul ușor de știut că corupția datelor nu va anula toată munca.
Navicat pentru SQLite conține, de asemenea, o varietate de instrumente utile. Acesta include diagrama ER, conexiunea de colorare / grupare virtuală, arborele sau filtrul de obiecte și lista de favorite. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să încercați versiunea de încercare de 30 de zile.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat for SQLite (macOS) - the best database admin tool on 23 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat for SQLite (macOS) - the best database admin tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review