PeaZip for Linux 6.7.2

PeaZip for Linux 6.7.2

Developer's description
Published by Giorgio Tani on 14 Apr 2019
 • Size

  9.04 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Android, Linux, Unix, Other
 • Price

  $0.00
 • Updated

  14 Apr 2019
 • Downloads

  1,609 (1 last week)

"Arhivator de fișiere utilitar pentru Linux, deschizător RAR"

PeaZip este un arhivator Open Source și un instrument de gestionare a fișierelor pentru Linux, un software gratuit alternativ WinRar, WinZip și alte utilități similare, structurat ca un frontend pentru mai multe instrumente de compresie și arhivare a fișierelor, cum ar fi Ark și FileRoller.
Sarcinile create în GUI pot fi ușor salvate ca scripturi de linie de comandă, pentru a automatiza operațiile de backup sau restaurare batch sau pentru reglarea fină sau pentru scopuri de învățare, punând la o parte discrepanța dintre ușurința de utilizare a aplicațiilor GUI și putere și flexibilitate De consolă.

Bazat pe o tehnologie solidă și dovedită de 7-Zip pentru gestionarea formatelor de arhivă obișnuite și a altor instrumente excelente Open Source (FreeARC, PAQ, UPX ...) pentru a sprijini formate și caracteristici suplimentare de fișiere, oferă o utilitate zip / unzip / unrar cu scop general Cu o interfață grafică puternică unificată, neutră portabilă, cross-platform și neutră pe desktop (același set de caracteristici, precum și aspect și aspect, este furnizat în Gnome, KDE și alți administratori de desktop).

Crearea formatelor 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ / LPAQ / ZPAQ, PEA, QUAD / BALZ, TAR, UPX, WIM, XZ, ZIP

Extras peste 180 de tipuri de arhive: ACE, ARJ, CAB, DEB, DMG, ISO, LHA, RAR / RARv5, RPM, UDF, fișiere ZIPX și multe altele ...

PeaZip este localizat în peste 30 de limbi și este capabil să gestioneze toate cele mai populare formate de arhivă (150 de formate de fișiere), suportând o gamă largă de funcții avansate de gestionare a fișierelor și arhivelor (navigare în tab-uri, căutare, marcaje, redenumire fișier, Editor de fișiere grafice și compresor, calculați hash, găsiți fișiere duplicate, convertiți arhive ...), în special în ceea ce privește securitatea (criptare puternică, autentificare cu doi factori, manager de parole criptat, ștergere sigură ...).

Trăsătura distinctivă a PeaZip este interfața de compresie / extracție inovatoare și ușor de folosit, mai asemănătoare interfețelor cu arzătoare CD și nu cu un compresor de fișiere clasic. Acest design face foarte simplu verificarea (și actualizarea) elementelor setate pentru compresie și extragere, integrând o componentă de gestionare a fișierelor cu funcții complete.

What's new in this version: Various improvement and fixes, can now be minimized to system tray

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PeaZip for Linux on 12 Dec 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PeaZip for Linux Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review