PeaZip for Linux 9.7.1

PeaZip for Linux 9.7.1

Developer's description
Published by Giorgio Tani on 21 Feb 2024
 • Size

  9.71 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Linux
 • Price

  $0
 • Updated

  21 Feb 2024
 • Downloads

  1,935 (9 last week)

"Utilitarul de arhivare de fișiere pentru Linux, deschizătorul RAR"

PeaZip este un instrument de arhivare și gestionare a fișierelor Open Source pentru Linux, alternativă pentru software gratuit la WinRar, WinZip și utilități similare, structurat ca un frontend pentru mai multe instrumente de compresie și arhivare de fișiere precum Ark și FileRoller.
Sarcinile create în GUI pot fi salvate cu ușurință sub forma scripturilor din linia de comandă, pentru a automatiza operațiunile de backup sau restaurarea loturilor, sau pentru reglarea fină sau pentru scopuri de învățare, reducând diferența dintre ușurința de utilizare a aplicațiilor GUI și puterea și flexibilitatea de consolă.

Bazat pe o tehnologie solidă și dovedită de 7-Zip pentru gestionarea formatelor de arhivă mainstream și a altor instrumente grozave Open Source (FreeARC, PAQ, UPX ...) pentru a sprijini formate și caracteristici de fișiere suplimentare, oferă un scop general zip / decomp / unrar cu o GUI unificată puternică, portativă nativă, multiplă platformă și neutru pentru desktop (același set de funcții, precum și aspect, este oferit în Gnome, KDE și alți manageri desktop).

Creați format 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ / LPAQ / ZPAQ, PEA, QUAD / BALZ, TAR, UPX, WIM, XZ, format ZIP

Extrageți peste 180 de tipuri de arhivă: ACE, ARJ, CAB, DEB, DMG, ISO, LHA, RAR / RARv5, RPM, UDF, ZIPX și multe altele ...

PeaZip este localizat în peste 30 de limbi și este capabil să gestioneze toate cele mai populare formate de arhivă, acceptând o gamă largă de funcții avansate de gestionare a fișierelor și arhivei (navigare cu file, căutare, marcaje, redenumirea fișierului de lot, vizualizator de miniaturi, editor de fișiere grafice și compresor, calculați hash, găsiți fișiere duplicate, editați arhive, convertiți arhive ...), în special concentrat pe securitate (criptare puternică, autentificare cu doi factori, manager de parole criptate, ștergere sigură ...).

Trăsătura distinctivă a PeaZip este interfața inovatoare și ușor de utilizat de compresie / extracție, mai asemănătoare cu interfețele arzătoare CD, decât cu un compresor clasic de fișiere. Acest design face extrem de simplu de verificat (și actualizat) articolele setate pentru compresie și extracție, integrând o componentă completă a managerului de fișiere.

Requirements: Any Linux system

What's new in this version: Improved themes, improved scripting engine, compiled with Lazarus 3.0, fixes

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PeaZip for Linux on 21 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PeaZip for Linux Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (8 votes)
Good
Your rating
Your review