AllSync 4.1.2

Developer's description
Published by MTSD on 15 Feb 2024
 • Size

  17.81 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $25.00 Buy full version
 • Updated

  15 Feb 2024
 • Downloads

  847 (5 last week)

"Sincronizarea dosarelor și Backup de date"

AllSync este soluția profesională pentru nevoile dvs. de sincronizare, imagistică, copiere de rezervă, actualizare, replicare și arhivare în cadrul Microsoft Windows (consultați sistemele de operare). AllSync acceptă toate mediile de stocare care pot fi accesate prin intermediul unei litere de unitate sau al unei căi de rețea.

Sunt disponibile diferite moduri de copiere preconfigurate pentru activitățile de copiere. O varietate largă de opțiuni de copiere vă permit să adaptați diferitele moduri de copiere la cerințele dvs. individuale.

Toate setările necesare pentru o procedură de copiere specifică între două foldere sunt stocate într-un profil. Aveți posibilitatea să creați cât mai multe profiluri pe care le doriți și să le administrați în funcție de proiect în lista de profiluri.

AllSync vă oferă de asemenea posibilitatea de a crea previzualizări de copiere ușor de interpretat, astfel încât să obțineți o imagine optimă a acțiunilor care trebuie efectuate în timpul unei operații de copiere. Toate acțiunile către fișiere și foldere sunt afișate în mod obișnuit în două ferestre de rapoarte. Acțiunile dosarelor și fișierelor pot fi verificate și editate de dvs. astfel încât operația de copiere să se desfășoare așa cum ați intenționat.

AllSync Scheduler vă permite să executați automat operațiunile de copiere programându-le. Sunt disponibile diferite opțiuni de sincronizare în acest scop, de ex. zilnic, săptămânal, lunar etc. Programatorul AllSync poate fi, de asemenea, instalat ca un serviciu Windows, permițând astfel rularea automată a operațiilor de copiere atunci când nici un utilizator nu este conectat la sistem.

Există o mare varietate de opțiuni de filtrare disponibile în AllSync pentru excluderea fișierelor și folderelor de la o operație de copiere în virtutea căii, a denumirii sau a proprietăților acestora.

În interesul protecției datelor, aveți posibilitatea ca toate fișierele care sunt șterse, suprascrise sau mutate printr-o operație de copiere să fie mai întâi copiate înapoi în Coșul de reciclare Windows sau într-un folder separat de copiere de rezervă.

Alte caracteristici: AllSync acceptă formatul de compresie ZIP, permițând copierea de rezervă a datelor. AllSync poate fi invocat prin linia de comandă folosind diferite opțiuni de linie de comandă. AllSync acceptă utilizarea variabilelor de mediu Windows ...

Requirements: Windows 7 or higher

What's new in this version: Various optimizations and new enhancements have been introduced in various sections.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AllSync on 15 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AllSync Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (7 votes)
Very good
Your rating
Your review