EaseUS Data Recovery Wizard Pro 13.3

EaseUS Data Recovery Wizard Pro 13.3

Developer's description
Published by CHENGDU Yiwo® Tech Development Co., Ltd. on 14 May 2020

"One-stop software de recuperare de date pe hard disk"

EaseUS Data Recovery Wizard este un software profesionist de recuperare a datelor care se ocupă cu recuperarea datelor din cauza ștergerii, formatului, pierderii partițiilor și a altor motive necunoscute pentru Windows XP, 2003, Vista, 2008, Windows 7, 8, 10. Suportă fișiere Unformat, Undelete cu medii de sisteme de fișiere diferite, inclusiv FAT, FAT16, FAT32 și NTFS pe toate mediile de stocare, cum ar fi discurile hard disk, cardurile de memorie, cardurile camerei digitale, unitățile USB, dispozitive.

Acesta susține, de asemenea, Disk Image, recuperare de fișiere NTFS comprimate / criptate, căutare inteligentă și alte operații pentru recuperarea datelor. Modulul de recuperare a fișierelor șterse poate recupera fișierele și folderele șterse accidental din motive sau fără motive. Modulul de recuperare completă este folosit pentru a recupera fișiere din cauza formatului, a infecției cu virusul, a software-ului și a altor motive necunoscute. Cu o funcție puternică de recuperare a formatelor, aceasta poate fi utilizată pentru a recupera fișierele de pe unitatea de disc formatată sau partiția cu ușurință și în siguranță. Modulul de recuperare a partițiilor, diferit de cel de recuperare completă, este folosit pentru a recupera datele de pe partiția pierdută sau deteriorată.

Pentru utilizatorii care au formatat discul accidental, Expertul de recuperare de date EaseUS este cea mai bună alegere pentru ei. Acest software de recuperare de date oferă Recuperare completă, în special pentru recuperarea formatelor. Cu o funcție puternică de recuperare a formatului, asigură o recuperare sigură și precisă pentru recuperarea formatului de disc.

Requirements: PC-compatible computer with Pentium or similar CPU

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EaseUS Data Recovery Wizard Pro on 14 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EaseUS Data Recovery Wizard Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (11 votes)
Good
Your rating
Your review