Syncios Data Transfer 3.0.1

Syncios Data Transfer 3.0.1

Developer's description
Published by syncios.com on 4 Jun 2019
 • Size

  108.86 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.95 Buy full version
 • Updated

  4 Jun 2019
 • Downloads

  1,425 (10 last week)

"Transfer telefon, copiere de rezervă și restaurare telefon"

Transferul de date Syncios este un instrument ușor de utilizat, dar puternic pentru transferul de telefon. Transferul de la iOS la Android, Android la iOS, Android la Android și iOS la iOS sunt toate permise. Acesta suportă aproape toate fișierele, inclusiv contactele, mesajele text, jurnalele de apeluri, fotografiile, muzica, videoclipurile și aplicațiile dintre iPhone și Android, fără pierderi de date.
Doar am primit un nou telefon și nu știu cum să copiez datele de la vechiul telefon la cel nou? Și ce să faceți dacă sunteți utilizator de tranziție Android la Apple? Puteți acum să conectați doar atât telefoanele la PC, cât și să vă bucurați de schimbarea datelor între mai multe telefoane cu un singur clic. Transferați aproape toate fișierele, inclusiv contactele, videoclipurile, SMS-urile, fotografiile, jurnalele de apeluri, muzică, Ebook și aplicații între telefon și telefon în calitate fără pierderi!
Doar ai un telefon în mână? Nu contează. Puteți să vă salvați mai întâi telefonul pe PC și apoi să îl restabiliți la orice alt telefon acceptat ori de câte ori doriți. Toate într-un singur clic pentru a copia toate datele Android și iOS în telefon, inclusiv contacte, SMS-uri, jurnale de apeluri, fotografii, muzică, videoclipuri și aplicații. Apoi puteți transfera fișierele susținute pe orice telefon nou. Cross-platform suportate.
Puteți chiar să gestionați backup-urile iTunes cu Syncios Data Transfer. Nu numai că vă permite să restaurați cu ușurință backup-ul iTunes, dar și să recuperați backup-ul iTunes și să transferați contacte, mesaje text, fotografii, video etc. către orice dispozitiv mobil acceptat. În plus, puteți transfera melodii și liste de redare de la iTunes Library la un telefon Android, iPhone, iPad și iPod touch.
Funcționează perfect cu aproape toate dispozitivele Apple și Android: iPad, iPhone, iPod, Samsung, HTC, Sony, MOTOROLA, LG și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unui instrument perfect de transfer telefonic la telefon, Syncios Data Transfer va fi cea mai bună alegere.

What's new in this version: 1. Optimize UI and some details. 2. Ability to transfer Calendar between Android devices. 3. Other bug fixes and optimizations.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Syncios Data Transfer on 4 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Syncios Data Transfer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review