textBEAST clipboard manager 3.6.2

textBEAST clipboard manager 3.6.2

Developer's description
Published by ASBware, LLC on 12 Feb 2020

"Organizați, copiați și inserați informații!"

Nu mai pierde timpul tastand aceleași lucruri de peste si peste din nou! Salvați clipuri text în clipboard manager de textBEAST de referință și doar să faceți clic pentru a le inserați atunci când este nevoie, cu acuratețe și fără greșeli de ortografie. textBEAST are o capacitate nelimitată, spre deosebire de clipboard-ul Windows, care poate deține doar un clip la un moment dat. Este ușor de a organiza și de a găsi ceea ce căutați, datorită numele butoanelor personalizate și biblioteci definite de utilizator postul de acces. Pentru securitatea protejat prin parolă.

Copia elemente în textBEAST folosind mouse-ul, comenzi rapide drag-and-drop sau tastatură, și textBEAST le va ține gata pentru tine, ori de câte ori aveți nevoie de ele. Pentru a lipi elemente copiate, doar să faceți clic pe! De asemenea, textBEAST Auto Clipboard păstrează în mod automat în ultimii 20 de elementele pe care le-ați copiat în alte aplicații.

Nu este vorba doar de clipuri text. De asemenea, puteți salva și site-ul de lansare adrese de web - o modalitate mult mai bine pentru a stoca și organiza toate site-urile preferate - si fisiere / foldere de pe computer, pentru a păstra material utilizat frecvent la vârful degetelor. Pentru utilitate adăugat, captura de ecran este disponibil pentru instantanee de ceea ce vezi pe ecran, mare pentru salvarea de documentare a tranzacțiilor on-line și de comunicații.

Deoarece identificarea și lipirea ceea ce ai nevoie este atât de ușor și rapid,, textBEAST pot fi folosite pentru automatizare de documente. Salvați toate clipurilor Dvs. profesionale atent formulate în textBEAST și faceți clic pentru a le inserați să se adune rapoarte, mult mai eficient decât cu AutoText și AutoCorecție funcții de procesorul de text lui. Pregătirea documentelor juridice și a rapoartelor medicale pot fi simplificate cu textBEAST, care poate, de asemenea, frumos completeze o cerere electronic de inregistrare medicala.

Chiar daca secretar tau nu tastarea pentru tine, textBEAST va crește productivitatea generală și precizie prin reducerea timpului de răspuns pentru rapoarte și minimizarea necesitatea de a edita documentele finale. textBEAST este un instrument esențial pentru oricine care vrea să crească productivitatea prin economisirea de timp și efort în timp ce creșterea precizie.

Requirements: 16 MB RAM

What's new in this version: textBEAST clipboard manager version 3.6.2 increases the default window size for improved utility, updates the QuickStart Guide, removes outdated features, and updates the Help file.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested textBEAST clipboard manager on 12 Feb 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
textBEAST clipboard manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review