RationalPlan Multi Project for Mac 5.5.0

RationalPlan Multi Project for Mac 5.5.0

Developer's description
Published by Stand By Soft on 7 May 2020

"Software-ul RationalPlan Multi Project"

Proiect RationalPlan Multi de Stand By Soft este un puternic software de management de proiect conceput pentru a ajuta managerii de proiect în planurile de dezvoltare, alocarea resurselor, monitorizarea progreselor, bugetele gestionarea şi analiza volumului de muncă.

Dacă lucraţi în domeniul de construcţii, de inginerie, servicii şi, de consultanta in afaceri, dezvoltare de software sau chiar lucrează la un proiect simplu elev, atunci puteţi folosi RationalPlan. Aceasta vă va ajuta pentru a finaliza proiectul dvs. ca programată, la timp şi în limitele bugetului.

Dacă aveţi proiecte care sunt legate între ele, care este anumite sarcini dintr-un proiect depinde de alte sarcini de la alte proiecte, atunci ar trebui să opteze pentru o versiune în proiect multi. Chiar mai mult ... ar trebui să alegeţi o versiune de proiect multi dacă aveţi resurse care lucrează în proiecte multiple. În caz contrar, versiunea proiect unic este de ajuns.
Iată câteva motive cheie pentru utilizarea proiectului RationalPlan Multi:
* Gestiona proiectele firmei tale ca o structură de arbore multiproject şi să împartă resursele între ele
* Oferă un mod curat de a distruge proiectul tău, vă construi program, alocarea resurselor, şi de a gestiona bugete
* Ia resursele şi finanţelor sub control (realiste estimări cost cu o schimbare mecanisme, screening-ul cash-flow de distribuţie de timp pentru sarcini şi resurse)
* Vă oferă un ghid pas cu pas de proiect care va conduce prin procesul de management de proiect astfel încât să puteţi stabili un plan de proiect imediat
* Capacitatea de scenarii diferite, prin intermediul mai multor undo / redo niveluri vă va permite să efectuaţi modificări în condiţii de siguranţă şi mă întorc
* Proiectul evolutia liniei de activitate cu privire la finalizarea lui, de timp şi costuri
* Aduce aspecte critice ale proiectului în atenţia dumneavoastră (activităţi de critic cu slăbită configurabil, resurse overallocated)

Requirements: Java Runtime Environment 8.0

What's new in this version: -Improved support for importing MS Project .xml files; -Added Kanban view for agile project management; -Added color settings for tasks; -Bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RationalPlan Multi Project for Mac on 7 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RationalPlan Multi Project for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (6 votes)
Excellent
Your rating
Your review