COM Port Stress Test 1.4.5.303

COM Port Stress Test 1.4.5.303

Developer's description
Published by AGG Software on 4 Mar 2020
 • Size

  1.80 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  4 Mar 2020
 • Downloads

  3,011 (1 last week)

"Teste de stres din porturi COM/RS232 făcut ușor!"

Când creați o aplicație care comunică activ cu dispozitive externe prin porturi COM sau RS232, dezvoltatorul trebuie să asigurați-vă că porturile vor fi în măsură să se ocupe de orice flux de date, fără a produce erori și de blocare a sistemului. Acest lucru devine deosebit de important atunci când vine vorba de sisteme de supraveghere și alarmă, controlere industriale, solutii medicale și în alte domenii de aplicare în care integritatea datelor și stabilitatea sistemului sunt factori cruciali. Dacă sunteți nedumerit de a trebui să stress-test COM/RS232 porturi și a se vedea nici o modalitate ușoară de a face acest lucru, asigurați-vă că nu ratați COM Port Stress Test, așa cum se face exact ceea ce ai nevoie!

COM Port Stress Test este un instrument compact și accesibil pentru testarea COM, RS232 și RS485 (cu convertor) porturile care generează un flux de date cu setări de comunicare aleatoare. Teste de stres pune un mare accent pe producerea de sarcină excesivă de intensitate diferite pe porturi de comunicare, care garantează că, dacă testarea este de succes, aplicația va funcționa în mod corespunzător în condiții normale. Dezvoltatori și ingineri hardware vor aprecia capacitatea de acest software pentru a testa porturi de comunicare (inclusiv porturi seriale virtuale și USB) la lățime de bandă maximă, simula cele mai dificile condiții de exploatare posibile prin generarea unui flux de date extrem de rapid, cu rata de transfer alternativ, controlul fluxului, RTS și statele DTR. Care este mai mult, COM Port Stress Test este capabil de a lucra cu două porturi în același timp, astfel încât să puteți folosi de fapt pentru a testa cabluri null-modem. Viteza de conectare și volumul de date trimise de porturile sunt afișate în fereastra programului.

Linia de jos este destul de simplu - software-ul nostru vă va ajuta să împinge porturi de comunicare la limita. Știind că sistemele clienților dumneavoastră funcționează fără erori sau de blocare-up-uri este un lucru mare. Încercați COM Port Stress Test și fiți siguri că ați făcut totul pentru a asigura stabilitatea și funcționarea rock-stabil de produsul dvs. în condițiile cele mai complexe și!

Requirements: One or more serial ports

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested COM Port Stress Test on 4 Mar 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
COM Port Stress Test Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (5 votes)
Medium
Your rating
Your review