novaPDF SDK 9.4.241

Developer's description
Published by Softland on 19 Jul 2018
 • Size

  189.98 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $999 Buy full version
 • Updated

  19 Jul 2018
 • Downloads

  1,362 (1 last week)

"Adauga o creare PDF în aplicația dumneavoastră."

novaPDF SDK este un kit de dezvoltare software PDF pe care dezvoltatorii de software pot utiliza pentru a adăuga capacitatea de a crea fișiere PDF în propriile aplicații.

novaPDF SDK include:
- O interfață COM pentru personalizarea opțiunilor novaPDF. Orice opțiune care poate fi configurată în dialogul Preferințe novaPDF de imprimare, poate fi de asemenea configurat cu interfata COM, inclusiv gestionarea profilurilor.
- Un instalator tăcut pentru novaPDF care pot fi distribuite cu software-ul. Aveți posibilitatea să includeți acest program de instalare silențios în programul dumneavoastră de instalare și novaPDF vor fi instalate cu opțiunile personalizate, fără nici o interacțiune cu utilizatorul.
- Documentația novaPDF SDK.
- Mai multe mostre de cod cu privire la modul de utilizare a novaPDF SDK (eșantioane disponibile în C #, C ++, Delphi, MS Access, Visual Basic, VBNet).

Procesul de instalare novaPDF SDK-ul nu ia mult timp. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile din "Setup - novaPDF SDK" expert.

novaPDF SDK poate fi integrat atât în ​​servere și aplicații desktop / client. Pentru aplicații server nu este nevoie să instalați novaPDF pe mașinile client.
Tot ceea ce trebuie să faci în software-ul este de a verifica dacă novaPDF este instalat local și dacă nu pentru a adăuga o conexiune la novaPDF pe serverul de imprimantă.

Fiind distribuit ca un obiect COM, novaPDF SDK poate fi integrat în orice aplicație Windows, indiferent de limba pe care este programat în (C / C ++ / C #, Visual C, Visual Basic, VBNet, Delphi, .Net, ASP, ... ). Este nevoie de aproximativ 6MB de spațiu liber și funcționează pe Windows 2000 / XP / 2003 Server / Vista (pe 32 de biți și 64 de biți) / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10.

Prin integrarea novaPDF SDK în aplicația dvs., veți putea folosi toate caracteristicile unui conducător auto profesionist imprimantă PDF: rezoluție personalizabile, setări de calitate, securitate PDF, link-uri PDF, semne de carte PDF, fonturi, de compresie, trimite PDF prin e-mail, multi sprijin -language (în prezent, peste 19 de limbi suportate), imprimantă partajată în rețea, profile si multe altele.

Obține cea mai recentă versiune de la http://www.novapdf.com/pdf-sdk.html

What's new in this version: Fix: Order of objects in the Layout view was not saved with the profile. Fix: Minor fixes for the content layout section.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested novaPDF SDK on 19 Jul 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
novaPDF SDK Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review