novaPDF SDK 11.9.456

Developer's description
Published by Softland on 15 May 2024
 • Size

  322.79 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $999 Buy full version
 • Updated

  15 May 2024
 • Downloads

  1,753 (6 last week)

"Adăugați suport pentru creare PDF în aplicația dvs."

novaPDF SDK este un kit de dezvoltare de software PDF pe care dezvoltatorii de software îl pot folosi pentru a adăuga capacitatea de a crea fișiere PDF în propriile aplicații.

novaPDF SDK include:
- o interfață COM pentru personalizarea opțiunilor novaPDF. Orice opțiune care poate fi configurată în dialogul Preferințe de imprimare novaPDF poate fi configurată și cu interfața COM, inclusiv cu gestionarea profilurilor.
- un program de instalare silențios pentru novaPDF care poate fi distribuit cu software-ul dvs. Puteți include această instalare silențioasă în programul dvs. de instalare și programul novaPDF va fi instalat cu opțiunile personalizate, fără nici o interacțiune cu utilizatorul.
- documentația SDK pentru novaPDF.
- mai multe exemple de cod cu privire la modul de utilizare a novaPDF SDK (mostre disponibile în C #, C ++, Delphi, Ms Access, Visual Basic, VBNet).

novaPDF SDK procesul de instalare nu ia mult timp. Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile din expertul "Setup - novaPDF SDK".

novaPDF SDK poate fi integrat atât în ​​aplicațiile server și desktop / client. Pentru aplicațiile server nu este nevoie să instalați novaPDF pe mașinile client.
Tot ce trebuie să faceți în software-ul dvs. este să verificați dacă novaPDF este instalat local și dacă nu să adăugați o conexiune la novaPDF pe serverul imprimantei.

Fiind distribuit ca un obiect COM, novaPDF SDK poate fi integrat în orice aplicație Windows, indiferent de limba în care este programată (C / C ++ / C #, Visual C, Visual Basic, VBNet, Delphi, .Net, ASP, ... ). Este nevoie de aproximativ 6 MB de spațiu liber și funcționează pe Windows 2000 / XP / 2003 Server / Vista (32-bit și 64-biți) / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10.

Prin integrarea SDK-ului novaPDF în aplicația dvs. veți putea utiliza toate caracteristicile unui driver profesional de imprimantă PDF: rezoluție personalizată, setări de calitate, securitate PDF, linkuri PDF, marcaje PDF, fonturi încorporate, comprimare, trimitere PDF prin e-mail, multi - suport pentru limbi (în prezent, peste 19 limbi acceptate), imprimantă de rețea partajată, profiluri și multe altele.

Obțineți cea mai recentă versiune de la https://www.novapdf.com/novapdf-sdkhtml

What's new in this version: More language updates

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested novaPDF SDK on 15 May 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
novaPDF SDK Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review