AnFX 6.1.0.1

AnFX 6.1.0.1

Developer's description
Published by Step Ahead Software on 10 May 2020

"Authoring animație puternic pentru Flash si Java"

AnFX împuternicește atât profesioniști și dezvoltatori web newbie cu o tehnologie cu adevărat intuitiv și eficient authoring web pentru a crea meniuri de mare impact, filme, prezentări și de a le exporta, fie ca filme Flash (. Swf) sau applet-uri Java.

Este atât de ușor de utilizat ... nici o codare sau scripting necesar
Instalarea este rapidă și puteți fi crearea de modele de clasă mondială în 15 minute! Dacă aveți posibilitatea să utilizați un mouse-ul, atunci vă puteți dezvolta modele AnFX folosind punctul și faceți clic pe AnFX studio de design pe Windows 98/ME/NT/2000/XP. Nu aveți nevoie pentru a învăța o nouă limbă calculator sau să creați fișiere script criptice. Proiectantul face crearea Flashâ?? ¢ sau Javaâ?? ¢ bazată pe conținut animat o briza. Vizualizați o captură de ecran aici

Efect de text, Meniu și Button Wizards face totul atât de ușor
AnFX vine cu o serie de experți, pentru a permite crearea rapidă, ușor de efecte de text, meniuri și butoane.

Managementul scenă
AnFX este unic în sprijinul său pentru scene gestionate. Scene au fost o parte integrală a structurii produsului AnFX din prima zi. Crea rapid link-uri care sar de la o scenă la alta, de la elementele de meniu sau de butoane sau de la orice alt obiect.

Slide Show Capacitate
Combină de straturi comune prim-plan și de fundal cu management scena AnFX și aveți un instrument excelent pentru crearea de spectacole animate de diapozitive. Crea tutoriale on-line pentru produsele, mers pe jos de vizitatori printr-un proces, oferă cursuri educaționale on-line. Cu AnFX, toată lumea e un expert!

Break gratuit de capacitățile limitate HTML lui
Acum, oricine, inclusiv persoane fizice la domiciliu, graficieni sau dezvoltatori web corporative pot valorifica puterea de Flashâ?? ¢ sau Javaâ?? ¢ pentru a crea efecte incredibile și exprime ideile creative cu mult mai liber.

Fișiere de export compacte, extrem de optimizat înseamnă fast download și site-ul mulțumit de vizitatori
Unele alte instrumente de a genera extrem de umflare. Fișiere SWF care iau utilizatorii de pe 56K modemuri o lungă perioadă de timp pentru a descărca. AnFX optimizează fișiere de film pentru a le face mai mici decat in mod normal.

Requirements: 6MB Free Disk Space

What's new in this version: Fixes problems of some text not displaying properly when there are italic/bold and non italic/bold forms of the same font in a SWF. Fixes problem with bold or italic text not appearing for certain typefaces

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AnFX on 10 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AnFX Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review