ACDSee Photo Editor 10.0.46

ACDSee Photo Editor 10.0.46

Developer's description
Published by ACD Systems International Inc. on 14 Jun 2017

"Mediul dvs. creativ ..."

Control total al fotografiei
Tăiați direct la partea creativă cu această ajustare specializată a imaginii și software-ul de editare cu straturi. ACDSee Photo Editor 10 se mândrește cu puterea pe 64 de biți pentru a actualiza grafica originală, fotografia lustruită și imaginile de artă impresionante pe care le imaginați. Îmbunătățiți fotografiile cu instrumente de editare bazate pe pixeli, direcționare de precizie, sute de filtre și ajustări, elemente de desen și multe altele.

Suport RAW încorporat
Luați controlul asupra imaginilor dvs. RAW prin eliminarea zgomotului, ascuțirea, echilibrarea umbrelor și evidențierii, direcționarea culorilor și utilizarea unei game largi de alte îmbunătățiri de reparare, geometrie, expunere, culoare și detaliu. Apoi salvați ca un fișier ACDC, care vă păstrează straturile și permite ajustări nedistructive viitoare. ACDSee Photo Editor 10 acceptă editarea RAW a peste 500 de modele de camere.

Control clar și concis
Stratul de ajustare Dehaze va elimina praful, fumul, vaporii sau alte particule care afectează claritatea și vor restabili detaliile, contrastul și culoarea pierdută. Folosind măști de straturi pentru a controla transparența straturilor, puteți ascunde și dezvălui ceață în locațiile de alegere, recupera focalizarea pentru subiect și direcționați ochiul.

Retușare și reparații stratificate
Nici o fundație, nici un concealer, nici un revoltă. Puteți distruge nedetectabil petele și defectele, fără corecții intense sau corecte de culoare sau amestecare. Utilizați instrumentul de reparații pentru a copia pixeli din zone fără cusur și a le amesteca în cele eronate pentru o restaurare naturală. Combinați instrumentul de reparare cu un strat de ajustare a tonului de piele pentru a tonifica și pentru a restabili strălucirea.

Selecția simplificată
Faceți ajustări de precizie vizând anumite părți ale imaginii cu peria de selecție. Detectați marginile selectând pe baza culorii, luminozității sau a unei combinații a celor două. Creați o mască din selecția dvs. Adăugați straturi de ajustare pentru stilul de iluminare, culoare, detaliu sau efecte în stilul dvs. Inversați selecția și afectați restul imaginii cu o altă editare.

Requirements: Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows® 8, Windows® 8.1 & Windows® 10 (64-bit editions only)

What's new in this version: Cut straight to the creative part with this dedicated image adjustment and layered editing software. ACDSee Photo Editor 10 boasts the 64-bit power to actualize the original graphics, polished photography, and compelling art imagery you've been envisioning.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ACDSee Photo Editor on 14 Jun 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ACDSee Photo Editor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (16 votes)
Good
Your rating
Your review