Bopup IM Suite Standard Pack 5.11.8

Bopup IM Suite Standard Pack 5.11.8

Developer's description
Published by B Labs on 26 Jun 2023
 • Size

  260.45 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $460
 • Updated

  26 Jun 2023
 • Downloads

  552 (1 last week)

"Mesagerie corporativă / sistem de chat"

Bopup IM Suite Standard Pack este un sistem securizat de mesagerie instantanee client / server conceput pentru a oferi comunicare eficientă, internă și privată prin rețele de orice dimensiune. Acesta îndeplinește majoritatea necesităților critice de afaceri și de întreprindere, cum ar fi managementul centralizat, suportul Active Directory (LDAP), logarea transferurilor de mesaje și fișiere și poate fi ușor deplasat pe infrastructura de afaceri pentru a uni birourile întregii companii și alte locații într- Spațiu de lucru IM cu control asupra grupurilor de mesagerie, permisiuni de utilizator pentru vizualizarea altora și trimiterea de mesaje și documente, transmiterea mesajelor și transferarea arhivelor cu ajutorul suportului de imprimare. Acest pachet software include o licență pentru serverul de comunicare Bopup (server de chat) + 25 mesageri instant.

Deoarece serverul de chat stochează și furnizează mesaje și fișiere offline, utilizatorii nu pierd niciodată informațiile pe care ar trebui să le primească. Mesajele sunt criptate cu algoritmi puternici, astfel încât conversațiile personale și de grup sunt sigure și sigure, chiar dacă datele sunt trimise prin Internet. Utilizatorii pot trimite mesaje cu text formatat, link-uri și emoticoane grafice (smileys), își organizează listele personale de contact, accesează contactele din orice loc de muncă și văd cine este online și disponibil pentru comunicare. Software-ul client poate fi configurat pe server pentru a rula în modul de confirmare, ceea ce înseamnă că clientul apare de fiecare dată când este recepționat un nou mesaj și păstrează fereastra în sus până când utilizatorul confirmă mesajul.

Pentru a încorpora totul, software-ul de pe server este rapid pentru implementare și ușor de utilizat. Dispune de o interfață de utilizator excelentă și flexibilă și dispune de un sistem de mesagerie integrat pentru notificările programate și planificate de către utilizatori, inclusiv sistemul de distribuire a fișierelor care oferă utilizatorilor documente de distribuire gestionate. Mesageria instantanee a clienților poate fi ușor instalată și distribuită prin intermediul politicilor de grup cu suportul setărilor preinstalate.

Clienții IM pentru platformele Windows PC și Android sunt suportate.

Requirements: 1 GHz processor, 512 MB RAM, 160 MB free disk space, TCP/IP connection

What's new in this version: Includes a major update of Bopup Communication Server that fixes memory leaks in the service module. IM clients come with a single multilingual setup package that includes English, German, Dutch, French, Spanish, Italian and Russian localizations.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Bopup IM Suite Standard Pack on 26 Jun 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Bopup IM Suite Standard Pack Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review