Netman 5.52

Developer's description
Published by Nanning Netman Computer Co.Ltd. on 28 May 2018

"Netman - acces de la distanță PC-ul si software de control"

Netman Enterprise este LAN-a pătruns, de înaltă securitate software de control de la distanță, care vă permite să colaborați cu partenerii dvs. sau controla un grup de PC-uri de la distanță, fără a gradului de conștientizare anyoneâ ???? s concomitent. Când este conectat, puteți vizualiza și înregistra desktop-uri de un grup de PC-uri, mouse-ul de control și tastaturi, administra și distribui fișiere, începe video și audio de comunicare, masaje de grup difuzate, ofera suport de la distanță, etc

1 Accesul de la distanță la PC-uri. Puteți accesa cu ușurință un grup de calculatoare care sunt legate de contul dvs., vedere și desktop înregistrare, distribui fișierele pentru anumite PC-uri, trimite mesaje de grup, chat-ul prin intermediul video și audio, etc Mai mult decât atât, puternic caracteristica LAN-pătruns vă permite să conectați cu partenerii de LAN și de a crește productivitatea echipei tale.

2 monitoriza și controla. În afară de colaborarea cu partenerii dumneavoastră, puteți, de asemenea, monitorizarea și controlul PC-uri din fundal, transfer de fișiere, fără a gradului de conștientizare anyoneâ ???? s, porniți camere de PC-uri, înregistrări video de desktop-uri și aparate foto, etc

3 înaltă securitate și Antivirus aprobat. Parola tripla că Netman adoptă vă asigură o protecție de înaltă securitate împotriva accesului neautorizat. In afara de aceasta este recunoscută de mare Antivirus datorită tehnologiei sale avansate de siguranță.

4 Boot de la distanță, Restart, Log off și Shutdown. De la distanță a reporni, ieșiți și închide un grup de calculatoare. Mai mult decât atât, puteți activa de la distanță pe PC-urile care sunt echipate cu Netman Computer Starter (hardware), prin simpla apelare număr de telefon sau telefon mobil numărul combinat cu demarorul.

5 Transfer de fișiere și de distribuție. Distribui fișierele pentru anumite partnersâ ???? calculatoare; modifica fișiere de la distanță; crea noi fișiere și foldere; șterge fișiere, etc

6 sub-cont de administrație. Puteți seta și să dea autorităților la sub-conturi pentru a gestiona și a controla PC-uri de la distanță legate de contul tău.

7 Remote Support PC. Oferim suport tehnic de la distanță pentru prietenii sau partenerii care nu sunt tech-savvy.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Netman on 13 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Netman Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review