Backup4all Standard 9.9.895

Backup4all Standard 9.9.895

Developer's description
Published by Softland on 14 May 2024
 • Size

  150.61 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.99 Buy full version
 • Updated

  14 May 2024
 • Downloads

  1,934 (8 last week)

"Program de backup pentru backup complet, diferențial"

Backup4all Standard este un program de rezervă premiat pentru Windows. Backup4all Standard vă protejează datele de valoare de pierderi parțiale sau totale prin automatizarea sarcinilor de salvare, protejarea parolei și comprimarea acestora pentru a economisi spațiu de stocare. Backup4all vă protejează de asemenea datele împotriva amenințărilor online, cum ar fi WannaCry (WannaCrypt) Ransomware sau alte viruși, prin copierea de rezervă a datelor dvs. Folosind Backup4all Standard puteți să copiați cu ușurință orice unitate locală sau de rețea, copie de rezervă pe CD / DVD / Blu-ray sau alte medii amovibile (cum ar fi unități USB).

Backup4all Standard poate copia fișierele deschise / blocate și poate efectua backup-uri complete, diferențiale și oglinzi. Când definiți o copie de rezervă, puteți seta filtrele de fișiere și puteți programa copierea de rezervă pentru executarea automată. După efectuarea unei copii de rezervă, puteți vedea ce fișiere au fost modificate de la ultima copie de rezervă sau puteți citi statisticile despre execuția următoare a copierii de rezervă. Puteți utiliza meniul contextual din arbore pentru a rula acțiunile standard asociate tipului de fișier.

Puteți rula copii de siguranță predefinite, cum ar fi Documentele mele, Imaginile mele sau Outlook Express și încărcați pluginurile de rezervă (lista completă www.backup4all.com/en/backup-plugins.html).

Backup4all Standard are suport ZIP64 (poate crea copii de rezervă de peste 2 GB) și creează fișiere zip standard, ceea ce înseamnă că aveți acces la acesta cu orice utilitar compatibil cu zip. Backup4all Standard vă permite, de asemenea, să vă protejați prin parolă copiile de rezervă.

Acest program de backup ține evidența versiunilor de fișiere. Puteți restabili cu ușurință orice versiune de fișiere sau un dosar întreg. Puteți filtra fișierele pentru a fi restaurate.
Backup4all Standard testează automat fișierele de rezervă pentru a asigura că copia de rezervă este sigură și executată corect (utilizează CRC32).


Backup4all Standard funcționează cu orice literă de unitate, inclusiv unități de rețea mapate și căi UNC. Acesta vine cu propriul suport CD / DVD încorporat. Dacă preferați, puteți utiliza formatul UDF.

Backup4all Standard rulează pe Windows 10/8/7 / Vista / XP (32/64-biți) și oferă suport pentru mai multe limbi. Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe funcții, obțineți cea mai recentă versiune de Backup4all Professional din https: //www.backup4allcom

Requirements: No special requirements

What's new in this version: Added new backup plugin

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Backup4all Standard on 14 May 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Backup4all Standard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review