Backup4all Professional 9.9.860

Backup4all Professional 9.9.860

Developer's description
Published by Softland on 27 Mar 2024
  • Size

    156.80 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $49.99 Buy full version
  • Updated

    27 Mar 2024
  • Downloads

    2,662 (1 last week)

"Program de backup pentru backup-uri complete și incrementale"

Backup4all vă protejează datele de valoare de pierderi parțiale sau totale prin automatizarea sarcinilor de salvare, protejarea parolei și comprimarea acestora pentru a economisi spațiu de stocare. De asemenea, vă protejează datele împotriva amenințărilor online, cum ar fi WannaCry (WannaCrypt) Ransomware sau alți viruși, prin copierea de rezervă a datelor dvs. în destinații online (Google Drive, Microsoft OneDrive, ...).

Folosind Backup4all puteți să faceți copii de rezervă la orice unitate locală sau de rețea, să salvați copii de rezervă pe Google Drive / Amazon S3 / Dropbox / Microsoft OneDrive / Azure / BOX / Hubic / Hidrive, backup la SFTP / FTP, backup pe CD / DVD / Blu-ray , sau alte medii amovibile.

Backup4all poate copia fișiere deschise / blocate și poate efectua copii de rezervă complete, diferențiale, incrementale, oglindă și inteligente. Când definiți o copie de rezervă, puteți seta filtrele de fișiere și puteți programa copierea de rezervă pentru executarea automată. După efectuarea unei copii de rezervă, puteți vedea ce fișiere au fost modificate de la ultima copie de rezervă sau puteți citi statisticile despre execuția următoare a copierii de rezervă. Puteți utiliza meniul contextual din arbore pentru a rula acțiunile standard asociate tipului de fișier. Aveți posibilitatea să executați copii de siguranță predefinite, cum ar fi Documentele mele, Imaginile mele sau Outlook și încărcarea pluginurilor de rezervă.

Backup4all are suport ZIP64 și creează fișiere zip standard, ceea ce înseamnă că îl puteți accesa cu orice utilitar compatibil cu zip. Backup4all vă permite, de asemenea, să vă criptați copiile de rezervă utilizând criptarea AES (128/192/256-bit) și să efectuați copii de siguranță ale blocurilor.

Acest program de backup ține evidența versiunilor de fișiere. Puteți restabili cu ușurință orice versiune de fișiere sau un dosar întreg. Backup4all testează automat fișierele de rezervă pentru a se asigura că copia de rezervă este sigură și executată corect. De asemenea, puteți activa notificările prin e-mail pentru a primi un e-mail în caz de succes / eroare / avertizare.

Backup4all funcționează cu orice literă de unitate, inclusiv unități de rețea mapate și căi UNC. Acesta vine cu propriul suport CD / DVD încorporat. Backup4all rulează pe Windows 10/8/7 / Vista / 2008 / XP (32/64-biți). Obțineți cea mai recentă versiune de la https://www.backup4all.com/

Requirements: No special requirements

What's new in this version: Cloud backup fixes

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Backup4all Professional on 27 Mar 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Backup4all Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review