Better File Rename 6.12

Developer's description
Published by publicspace.net on 16 Sep 2018

"Puternic Fișier Bulk și Photo Renamer"

Mai bine File Rename 6 este un renamer complet de fișiere batch care transformă sarcina dificilă și consumatoare de timp de schimbare a mai multor nume de fișiere într-o chestiune simplă de secunde.
        
        Programul acoperă toate caracteristicile obișnuite, cum ar fi adăugarea, eliminarea, înlocuirea, trunchierea și inserarea textului și oferă suport avansat pentru adăugarea sau modificarea numerelor de secvențe încorporate, introducerea datelor de creare și modificare a fișierelor etc.
        
        Fotografii digitali vor aprecia în special capacitatea de a citi informații digitale despre fotografii EXIF ​​și de a redenumi imagini în funcție de data și ora la care au fost efectiv realizate. Instrumentul oferă o interfață utilizator intuitivă și prietenoasă care previzualizează noile nume de fișiere în timp ce introduceți sau modificați opțiunile. Ideal pentru proprietari de camere digitale, masterat web și profesioniști în domeniul graficelor.
        
        Versiunea 6 modernizează bine aplicația pentru Windows 10.

What's new in this version: The new version fixes a minor bug.

 • Updated

  16 Sep 2018
 • Downloads

  1,011 (9 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Better File Rename on 16 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Better File Rename Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (4 votes)
Poor
Your rating
Your review