Data Recovery Wizard 2.0

Data Recovery Wizard 2.0

Developer's description
Published by Data Recovery Wizard on 3 Jan 2014

"Software avansat pentru recuperarea datelor de asistent"

Software-ul Professional Recovery Data Wizard este un instrument eficient de recuperare a datelor pentru recuperarea fișierelor și folderelor șterse din sistemul de fișiere FAT și NTFS. Avansați software-ul de recuperare a datelor Windows și instrumentul de recuperare a asistentului pentru a remedia toate fișierele șterse din tabelele de partiție formatate și pierdute. Instrumentul Expert Recuperare de date oferă un software și un serviciu complet de recuperare a datelor care vă ajută să salvați fișierele pierdute din cauza unor cazuri generale, inclusiv sectorul rău de pe hard disk, corupția partițiilor, probleme de pornire a sistemului de operare de pornire, erori frecvente cauzate de atacul virusului și corupția. Instrumentul Wizard de recuperare a datelor pentru Windows este instrumentul de recuperare a fișierelor profesionale pentru recuperarea fișierelor pentru instalarea cu ușurință pe toate hard disk-urile Windows, iar software-ul restabilește cu ușurință datele maxime din partiția Windows coruptă sau formatată.

 Expertul de recuperare a datelor permite următoarele funcții dezvoltate:

 * Sprijiniți toți producătorii de hard disk-uri care includ Seagate Toshiba, Hitachi, Maxtor, Samsung etc.
 * Recuperați fișierele șterse din cauza coșului de reciclare gol folosind tasta {Shift + Șterge}.
 * Instalați cu ușurință pe hard disk-ul Vista.
 * Recuperați datele de pe hard disk, cardul de cameră, USB, Zip, dischetă sau alte suporturi.
 * Recupera documente, fotografii, video, muzică și e-mail sau restaura fișiere.
 * Salvare recuperare funcție de scanare - Pentru a relua procesul de recuperare a datelor mai târziu și pentru a economisi timp.
 * Găsiți funcții - Pentru a căuta anumite fișiere din lista de date recuperate.

 Data Recovery Wizard este cel mai bun instrument de recuperare a fișierelor de recuperare pentru a recupera fișierele șterse din compartimentele de reciclare golite și de hard disk. Expertul avansat de recuperare a discului nu are nicio limită să caute fișiere pierdute sau șterse de pe hard disk-ul Windows. Scanează partiții întregi de hard disk sector după sector pentru a localiza fiecare fișier care ar putea fi probabil recuperat. Software acceptă sisteme de operare Windows 98, Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows NT, Windows 2003 Server, Windows XP, Windows VISTA și Windows 7.

Requirements: Pentium II 400 MHz, 64 MB RAM, 10 MB

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Data Recovery Wizard on 3 Jan 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Data Recovery Wizard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review