System Mechanic Professional 23.1

System Mechanic Professional 23.1

Developer's description
Published by RealDefense LLC on 19 Mar 2023

"Fix, accelera și Secure PC-ul dvs."

Sistemul folosește mecanice Pro patentat tehnologia pentru a restabili viteza, putere, stabilitate și la PC. Acesta fixează erori, crește performanța, apără împotriva infecțiilor, și proactiv previne problemele de la reapariția. Acest all-in-o soluție pentru a finaliza îngrijire Windows furnizează, de asemenea, backup online, recuperează fișierele șterse, șterge în siguranță, date, și include de înaltă performanță triplu certificate de protecție antivirus pe care obiceiul să vă încetinească.

System Mechanic Pro vă poate ajuta să accelera PC-ul, indiferent de nivelul de experiență. Scule electrice One-click efectua servicii vitale, inteligent diagnosticarea și rezolvarea dureri de cap PC-uri și blocajele de performanță. Instrumente avansate, cum ar fi Startup Optimizer și EnergyBooster oferi gamerilor și utilizatorilor de energie control total se aștepta cu nerăbdare să ajusteze sistemul lor de viteză maximă. Tehnologia exclusivă ActiveCare patentat menține automat PC-ul atunci când este inactiv, astfel încât computerul dvs. poate rula ca nou pentru atâta timp cât o aiba. Tune-up pe săptămână actualizări de definiții din iolo Labs a se asigura că PC-ul este protejat împotriva celor mai noi amenințări de performanță și defectele de sistem.

Acum, cu mai mult de 70 de funcții, sistem de Pro Mechanic este proiectat pentru a aborda toate cauzele profunde ale PC-ului încetinire, și poate îmbunătăți performanța PC-uri în următoarele domenii critice:

Pornire -Faster pentru Windows
Lansarea programului -Faster
Reacție program de -Faster
Navigarea pe internet -Faster
Experiență de joc -Faster
Memorie RAM -mai disponibile
-Prevents Accidente și a blocării
Și mai mult ...

Bucurați-vă de performanță rapide, fiabile - nu expertiză calculator necesar.

Requirements: Windows 10, 8.1, 8 or 7 with latest updates fully applied; 100 MB HDD space; 512 MB RAM

What's new in this version: Personalized performance reports Network Scanner enhancement Whole-home protection

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested System Mechanic Professional on 19 Mar 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
System Mechanic Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (65 votes)
Very good
Your rating
Your review