Navicat for MySQL (Linux) - superb database tool for MySQL and MariaDB 15.0.11

Navicat for MySQL (Linux) - superb database tool for MySQL and MariaDB 15.0.11

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 8 Sep 2021

"Navicat pentru MySQL - instrument indispensabil de baze de date"

Navicat pentru MySQL se pot conecta la MySQL și MariaDB baze de date simultan într-o singură aplicație. Acesta funcționează cu serverele de baze de date MySQL de la versiunea 3.21 sau mai sus și MariaDB 5.1 sau mai mare. De asemenea, este compatibil cu Burniță, OurDelta, și Percona Server, și suportă cele mai multe dintre cele mai recente caracteristici, inclusiv tabele, vizualizări, funcții sau proceduri, precum și evenimente etc Caracteristicile majore sunt după cum urmează, SQL Builder / Editor, o modelare a datelor Tool, transfer de date, Import orExport, date sau structura de sincronizare, etc Despre Builder SQL, Visual Builder SQL permite utilizatorului de a crea și edita interogări / vizualizări, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la sintaxa și utilizarea corectă a comenzilor. Utilizatorii alege doar operațiunea ar dori pentru a efectua pe mese, și se va scrie declarațiile SQL.
Pentru transferul de date, utilizatorul va fi transferul de date între bazele de date fără efort. Ele pot exporta de asemenea, date ca un fișier SQL cu SQL de formatare desemnat și codare. Această caracteristică simplifică drastic procesul de migrare a datelor. Legat de Import sau Export Wizard, dezvoltator poate importa date într-un tabel de diverse formate, cum ar fi Access, Excel, XML, TXT, CSV, JSON, și mai mult. Import date din ODBC, după configurarea unei conexiuni la sursa de date. Ei pot alege pur și simplu tabelele pe care doriți să importați sau să specificați o interogare folosind butonul Add Query. De asemenea, acestea pot exporta date în diferite formate, cum ar fi, Excel, TXT, CSV, DBF, XML .Regarding a datelor / Structura de sincronizare, utilizatorul poate transfera date de la o bază de date la altul cu un proces de analiză detaliată. De asemenea, puteți compara și modifica structurile de masă. Pentru ambele date și structura de sincronizare, baza de date țintă poate fi pe serverul sursă sau pe un alt server. Pentru a introduce noua caracteristică pentru tine - Navicat Cloud, dezvoltatorii pot sincroniza setările de conexiune și întrebările la cloud. Prin urmare, utilizatorul poate obține în timp real interogări și conexiuni oricând și oriunde, pârghie fiecare minut al zilei, în scopul de a maximiza productivitatea.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat for MySQL (Linux) - superb database tool for MySQL and MariaDB on 8 Sep 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat for MySQL (Linux) - superb database tool for MySQL and MariaDB Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (4 votes)
Poor
Your rating
Your review