Navicat for PostgreSQL (Linux) - the best GUI database administration tool 12.1.6

Navicat for PostgreSQL (Linux) - the best GUI database administration tool 12.1.6

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 22 Sep 2020

"Navicat pentru PostgreSQL - tot ce aveți nevoie de instrumentul bazei de date"

Navicat pentru PostgreSQL este un instrument grafic ușor de folosit pentru administrarea bazei de date PostgreSQL. Utilizatorul poate crea și executa interogări și funcții cu ajutorul unui editor SQL puternic și poate gestiona datele cu instrumente versatile de editare a datelor. Navicat pentru PostgreSQL conectează utilizatorul la orice servere de bază de date PostgreSQL locale sau la distanță de la versiunea 7.3 sau mai mult și suportă toate obiectele bazei de date PostgreSQL. Este planificată cu o gamă largă de utilizatori, care includ noi în PostgreSQL pentru dezvoltatori condus.
Caracteristicile majore includ SQL Builder / Editor, un instrument de modelare a datelor, transfer de date, import / export, sincronizare date / structură și multe altele. Pentru SQL Builder, Visual SQL Builder permite dezvoltatorilor să creeze și să editeze interogări sau vizualizări fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la sintaxa și utilizarea corectă a comenzilor. Ele aleg doar operația pe care ar dori să o efectueze pe tabele și va scrie instrucțiunile SQL pentru ele. Despre transferul de date, pot transfera cu ușurință date între baze de date și pot exporta date ca un fișier SQL cu formatare și codare SQL desemnate. Această caracteristică simplifică drastic procesul de migrare a datelor. În ceea ce privește Expertul importare / export, dezvoltatorul poate importa date într-un tabel din diverse formate, cum ar fi Access, Excel, XML, TXT, CSV, JSON și multe altele. Importați date din ODBC după configurarea unei conexiuni de sursă de date și ele doar aleg doar tabelele pe care doresc să le importe sau specifică o interogare utilizând butonul Adăugați interogare. De asemenea, pot exporta date în diferite formate, cum ar fi Excel, TXT, CSV, DBF, XML etc. În ceea ce privește sincronizarea datelor sau structurii, dezvoltatorul poate transfera date dintr-o bază de date într-alta cu un proces analitic detaliat. De asemenea, pot compara și modifica structurile tabelului. Pentru datele și sincronizarea structurilor, baza de date țintă poate fi pe serverul sursă sau pe un alt server.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat for PostgreSQL (Linux) - the best GUI database administration tool on 11 Feb 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat for PostgreSQL (Linux) - the best GUI database administration tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review