Take Command 28.0

Take Command 28.0

Developer's description
Published by JP Software on 21 Jul 2021
 • Size

  61.48 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99.95 Buy full version
 • Updated

  21 Jul 2021
 • Downloads

  2,603 (9 last week)

"Un interpret de comandă puternic GUI Windows"

Take Command oferă o nouă abordare a funcționării în Windows, aducând utilizatorilor puterea liniei de comandă și ușurința utilizării interfeței Windows. Comanda Take acceptă comenzile CMD.EXE existente și fișierele batch și adaugă mii de caracteristici noi, oferindu-vă mai multă putere și flexibilitate decât ați imaginat vreodată. Și utilizatorii CMD și PowerShell se vor bucura de ferestrele de consolă preluate de la Command Command și integrarea shell-ului Windows. Take Command adaugă caracteristici cum ar fi un ajutor online extensiv, sensibil la context, comenzile de monitorizare a shell-urilor, plugin-uri, aliase pentru comenzile utilizate în mod obișnuit, un editor puternic de linie de comandă, istoricul recall, completarea fișierului (chiar și într-o rețea) și căutări extensii de directoare care vă pot duce la orice director din sistemul dvs., introducând doar o parte din numele acestuia. Take Command extinde comenzile de manipulare a fișierelor Windows, oferindu-vă posibilitatea de a copia, muta, șterge sau lista mai multe fișiere cu o singură comandă și adăugând suport FTP și HTTP (inclusiv SSL și SSH). Aveți posibilitatea să selectați sau să excludeți fișierele din orice comandă prin data, ora, dimensiunea și caracterele cu extensie extinsă pentru o flexibilitate extraordinară. Utilizatorii de fișiere batch vor fi uimiți la puterea și viteza Take Command adaugă fișiere batch Windows, cu o serie de comenzi noi de lot și un debugger puternic de batch, cu un singur pas, breakpoints, colorare sintaxă, ferestre variabile pop-up și editare. Limba extinsă a lotului din Take Command include subrutine, declarații DO, IF THESE ELSE, instrucțiuni SWITCH, manipulare erori, mai mult de 235 comenzi interne și 690 variabile interne. Și dacă nu vă place comportamentul implicit, Take Command vă permite să ajustați configurația fie prin dialoguri interactive, fie pe linia de comandă.

Requirements: 90Mb free disk space

What's new in this version: Over 200 new features since v27, including a new help system, virtual desktop support, 18 updated internal commands, and 4 new internal commands.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Take Command on 21 Jul 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Take Command Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review