ESET NOD32 Antivirus 17.2.7.0

ESET NOD32 Antivirus 17.2.7.0

Developer's description
Published by ESET on 4 Jul 2024
 • Size

  71.42 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $59.99
 • Updated

  4 Jul 2024
 • Downloads

  36,927 (5 last week)

"Proteja împotriva ameninţărilor care pun în pericol PC."

Caracteristicile cheie includ:

A Scanner mai inteligentă???? Amenintarile nu intră întotdeauna dvs. de reţea în moduri pe care le aşteptaţi. ESET NOD32 Antivirus inspecteaza criptate SSL canalele de comunicare, cum ar fi HTTPS si POP3S şi scanează inteligent fisierelor arhivate pentru a identifica amenintarile ascunse alte produse rateaza. De protecţie proactivă începe mai devreme de la punctul de pornire în sistem pentru a asigura calculatorul dvs. este întotdeauna sigur.

Un e-mail curat şi sigur???? Scanarea e-mail pentru Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Windows Mail, sau alti clienti POP3/IMAP e-mail, asigurându-un e-mail este liber de viruşi şi alte ameninţări.

Removable Media Security â???? Amenintarile pot intra PC-ul de la mass-media amovibile, cum ar fi unităţile USB. Pentru auto-media de funcţionare, ESET NOD32 Antivirus scaneaza fisierul autorun.inf si asociate atunci când mediul este introdus, în plus faţă de scanare orice fişier de pe orice dispozitiv mobil atunci când este accesat, sau în timpul unei plin de scanare a mass-media. Utilizatorii avansati pot configura ESET NOD32 Antivirus sa execute nivele suplimentare de scanare în mass-media amovibil.

Instrumente de sistem â??? ESET SysInspector si ESET SysRescue simplifica diagnoza si de curatare a sistemelor infectate, permiţând scanarea in profunzime a proceselor sistemului pentru a găsi ameninţările ascunse, şi crearea de unităţi de salvare bootabile CD / DVD sau USB pentru a vă ajuta să repara un calculator infectat.

Autoapărare â???? ESET NOD32 Antivirus a construit-in tehnologie pentru a preveni software rău intenţionat de la coruperea sau dezactivarea-l, astfel încât să puteţi incredintati ca sistemul este intotdeaua protejat.

Mulţi Usability â Îmbunătăţiri???? ESET NOD32 Antivirus are viteza de numeroase, de securitate şi de upgrade-uri de utilitate, cum ar fi:

    * Modul de economisire a energiei acumulatorului care extinde de viaţă a bateriei laptop, fără a compromite securitatea
    * Ecran avansat de monitorizare a nivelului de protectie ce va informeaza asupra amenintarilor detectate
    * Informaţii pop-up-uri sunt ascunse atunci cand se ruleaza aplicatii multimedia, cum ar fi jucatori de jocuri video, sau prezentari
    De protecţie * parola previne ca ESET NOD32 Antivirus sa fie dezinstalat de catre persoane necunoscute
    * Noua interfaţă şi comenzi rapide de la tastatură simplifica utilizarea pentru utilizatorii cu deficienţe de vedere

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ESET NOD32 Antivirus on 7 Jul 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ESET NOD32 Antivirus Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (231 votes)
Very good
Your rating
Your review